Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Przeczucia .. sprawdzają się Wam?

Polecane posty

moje przeczucia w 90% są trafne.. tylko że ja ich nigdy nie słucham.. zawsze robie na odwrót, a potem okazuje że powinnam słuchać przeczucia. Niedalej jak wczoraj, znowu tak miałam.. przeczucie miałam dobre, ale zrobiłam na odwrót.

Gość Ju...
Hej, Agiie. Mnie się sprawdzają, ale ostatnio miewam je nieczęsto. Ale skoro Ty wiesz, że Twoje Cie nie mylą, to ich słuchaj.:P

a moje w ogle sie nie sprawdzaja to raz, a dwa nie wyczuwam u siebie kobiecej intuicji :(

sprawdzają się ale sa na tyle niejasne ze tak z wyprzedzeniem to nie wiem o co chodzi dopiero jak jest juz po fakcie

prawie w 100% dlatego zawsze słucham swoich przeczuć i niczego ani nikogo innego

no wiem cholercia, zawsze sobie obiecuje, że będę go słuchać, ale jak przychodzi to robie na odwrót..

mi sie czasami zdarza zrobić coś strasznie jak na mnie dziwnego pod wpływem impulsu i potem okazuje sie, że to było najlepsze, co mogłam...jeżeli to można nazwać przczuciem , to tak, jeżeli mówimy o przeczuciach hmm..\"świadomych\" to nigdy :)

Ostatnio nawet przez 2 tygodnie wszyscy mi mówili coś na temat czegoś (nieważne czego) a moje przeczucie mówiło mi inaczej.. i co przeczucie miało racje.. jak zawsze :) a wczoraj na zajeciach kobieta zadała pytanie i ja odpowiedziałam jako pierwsza.. a cała grupa że nie tak.. wiec mnie zbili z tropu.. i co okazało się że ja miałam racje.. ale to chyba nie przeczucie..