Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle problem

DO KOMPUTEROWCÓW

Polecane posty

Gość ciągle problem

mam windows vista i ciagle mi sie zawiesza i pojawia sie np info "eksplorator windows przestal działać", albo wchodzac na jakaś strone w internecie calkowicie mi sie ona zawiesza-nawet nie moge jej zamknac.Co jest grane? Przeskanowałam cały komputer czy nie mam wirusa i było ok (mam Kaspersky) i oczyściłam z cookies.Pomożcie-komputer jest nowy ma ok 5mcy i wcześniej nic sie nie działo.Ten problem pojawił sie kilka dni temu.Z góry mocno dziękuję za wszelka pomoc.

Gość tym problemem jest
windows vista ^^

Gość ciągle problem
czyli najlepsze wyjscie przeinstalowac na XP? Słyszałam ze vista jest przereklamowany i ogolnie niedopracowany.Szlak mnie trafi bo po co robia cos co sie do d.... nadaje! dzekuje za pomoc

Gość tracę cierpliwość
zajrzyj tu: www.dobreprogramy.pl - polecam ten portal bo nie raz korzystałam z ich pomocy i pomagają.:)

Gość ciągle problem
dzięki wielkie zajrze tam i popytam co i jak.🌼

Gość ciągle problem
zajrze wszedzie gdzie podaliscie strony bo nic nie moge zrobic bo ciagle jakis problem sie pojawia.

Gość ciągle problem
obawiam się ze jakbym zaniosła do naprawy (o ile to wina komputera a nie systemu widnows vista) to wróciłby w gorszym stanie...tym bardziej ze był kupowany w saturnie a nie w specjalnistycznym sklepie z komputerami.Pracowałam w hipermarkecie jako kierownik wiec wiem co sie dzieje z towarem danym do reklamacji...

Ooo..moze ktos tutaj zna sie bardziej niz troche na kompie.Od bardzo dlugiego juz czasu zadne komunikatory mi nie dzialaja :(.Zanioslam kompa do naprawy ale i tak nic nie dalo.Myslalam ze net nie trybi ale wszytsko jest ok.Przeinstalowywalam programy chyba ze 100razy ale i tak nic to nie dalo :(:(:(:( Co mam jeszcze zrobic zeby te cholerne gg wreszcie zaczelo dzialac?

Gość ciągle problem
wiecie co, odinstalowalam skype i narazie internet sie nie zawiesił ani razu ani nie pojawila sie info "eksplorator windows przestał działać".Przeciez to niemożliwe zeby to działo sie od skype???Chociaz w windows vista to wszystko jest mozliwe

moze za duzo pamieci zreral. do ogolnego zainstalowania visty potrzeba 1GB ramu ale zeby wszystko an nim chodzilo bez problemu to lepiej 2GB. ja i tak obstaje przy linux\'ie :P ewentualanie XP. co do komunikatorow...hm...sformatowalabym dysk,wgrala na nowo system i wtedy spr :D moze cos w gg w ustawieniach jest nie halo...albo sprobuj na tlenie :)

Gość ciągle problem
i w sekunde zamyka sie internet a nie jak wczesniej-trwało to dłuzej niz powinno.Dodam ze skype zainstalowalam kilka dni temu i wlasnie od tamtej pory pojawily sie w/w problemy.Ale nie łączyłam ze soba tych dwoch faktów

Gość ciągle problem
jak niewiele człowiekowi czasem potrzeba do szczescia...:) :D

Gość ciągle problem
pewnie tak.Fajnie ze problem był problemikiem Dziękuję wszystkim za pomoc 🌼