Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t-man

podobają mi się dziewczyny niepełnosprawne

Polecane posty

Gość t-man

Podobają mi się dziewczyny z jakimiś defektami, często zakompleksione i zawsze samotne, chociaż też, bardzo pragnące poszaleć :) Często są bardziej wrażliwe, czułe, mniej wymagające, bardziej oddane, może dlatego?

Gość np.z jakimi defektami
bez ręki,nogi ?

Gość t-man
no może niekoniecznie, ale z niewielkimi skazami, jakimś stopniem niepełnosprawności, w zasadzie liczy się uroda i sexapil, otwartość i czułość, poza tym wady sprawiają, że taka dziewczyna jest nieśmiała, co mnie bardzo pociąga :) Np bardzo często podobają mi się dziewczyny niewidome, naprawdę często są bardzo ładne :) Sex z taką to marzenie, wszystko oparte na dotyku... :)

Gość niewidome ci sie podobuja
bo sam masz jakis defekt i kompleks nie chcesz zeby cie wdziala

Gość t-man
wiem, wiem, to może kompleksy :( ale niekoniecznie, po prostu normalna, jest często zbyt dumna, pewna siebie, nieczuła, a takie z wadami i kompleksami, po prostu nie :) Cenią sobie zainteresowanie mężczyzny, bo rzadko który na nie spojrzy jak na kobietę :) Kurna, pewnie coś ze mną nie tak :P Aaa, i dodam coś jeszcze, lubię się takimi opiekować :) po prostu mamnadmiar oksytocyny w organiźmie :) Cóż ja poradzę, każdy ma jakiś odlot :P Oczywiście normalne, zgrabne, idealne, też mnie kręcą, ale muszą mieć tą wrażliwość i delikatność :)

Gość t-man
Oglądałem ten film, a jaka scenka? :) Film mi się podobał, zwłaszcza fragment włoski :)

Gość bacabcabcabcabcsbs
mam zeza . mam u ciebie szanse???

Gość ja bla bla bla
to sobie taka znajdz.. kazdy ma inny gust;p

Gość co to za buzki ze zdegustowani
jak jak ktos niewidomy to nic mu sie nie nalezy

należy się i to potrójnie...i nie robię żadnych buziek...po prostu córce zęba wyrywam

Gość Magda1988
do t-man...czy to oznacza ze jak jestem nieśmiała to jestem niepełnosprawna.???wcale nie jest tak ze wszystkie"normalne" dziewczyny sa takie jak piszesz(dumne itp)...i tez mam kompleksy...chociaz moja przyjaciołka powiedziała ze nie powninnam bo jestem "normalna" pod każdym względem:)wiec nie rozumiem o co Ci konkretnie chodzi...

Gość pietia13z
zalerzy w jakim stopniu

Gość Masturbant 2011
sam mam malego pena (12 cm) dlatego szukam dziewczyny z jakąś wadą bo tylko niedoskonala mnie zrozumie.

Gość niewidoma
Jestem niewidoma. Z chęcą się z Tobę umówię.

Gość niewidoma a ze mną
się umówisz? mnie też bardzo kręcą takie dziewczyny

Gość wójekstaryhueik
a ja nie do słusze na prawe ucho nie dowidzę na lewe oko mam skoliozę reumatyzm i co która na mnie leci a jeszcze fallusa mi machneli przy żniwach XD

Gość Upośledzona
Mam wodogłowie z parkinsonem. Wrażenia z bicia konia w moim wykonaniu gwarantowane. Czy mam u ciebie szanse?:-P

Gość Upośledzona
Wujek no cóż z powodu braku narządu w którego obróbce się specjalizuję muszę cię z przykrością skreślić z listy:-P

Gość wójekstaryhueik
ja cie biorę w ciemno większość moich partnerów była ślepa żeby nie zobaczyć mojego ryja głucha od moich głupot i nałogowo piła żeby w łóżku nic nie pamiętać