Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Spaghetti ....

Pogramy ...

Polecane posty

3 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Pod warunkiem, że nie będzie udawał Pajaca w życiu realnym kórym nie jest, bo do tego też trzeba mieć talent. Pozera poznasz od razu, aktora po tym jak gra rolę :classic_cool:

Dawno już nic z filmów i seriali nie oglądam, a z tego co kiedyś to myślę, że Jack Nicholson to dobry aktor, może gęba bardziej predestynuje do złoczyńców, ale odnajdywał się też świetnie w rolach komediowych, romantycznych. Dobranoc 

4 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał:

Piszesz o jego aktorstwie czy wyglądzie? Skoncz sie ośmieszać amatorze kina. Wiem że trolujesz i to juz jest nudne. Jarasz się jakimś włoskim amantem tylko dlatego że jest przystojny a negujesz aktorski talent bo ci aktor nie leży. To jest parodia. Żałosny jestes. Zwłaszcza w tym rozkazującym tonie którym nakazujesz każdej robić cokolwiek. Zejdź na ziemię jełopie

Jako hejterka marną byś była aktorką także polecam wywiad, bo mnie nie obrazisz w żaden sposób 

Eryk Kulm (musiałam sprawdzić jak się nazywa) i Jakub Gierszał myślę, że są dość plastyczni... 

Po pierwsze pisze sie tak że w tym kontekście...I po co mi ten wywiad? Tam jego talent sie objawi? Jarasz się nim bo jestes pedałem czy o co ci chodzi zasadniczo? Bo to że aktorem jest mocno średnim a piosenkarzem już w ogóle żadnym to nie jest tajemnica i widzi to każdy. 

Liczysz ze jak chlop jest przystojny choc nie w typie każdej bynajmniej to przycmi jego beztalencie bo baby są głupie i lecą na Alvaro Haha obudz się bo sie zeråles

9 minut temu, Mgła napisał:

Dawno już nic z filmów i seriali nie oglądam, a z tego co kiedyś to myślę, że Jack Nicholson to dobry aktor, może gęba bardziej predestynuje do złoczyńców, ale odnajdywał się też świetnie w rolach komediowych, romantycznych. Dobranoc 

I słynny lot nad kokółczym gniazdem, ale skoro o złoczyńcach myslisz, to polecam Ci ten serial wgniata w podłogę, bo nie  chodzi tutaj o brutalizm, ale o prawdę z jaką czasem w życiu realnym niektorzy muszę się zmierzyć. Dobranoc 

8 minut temu, yeya napisał:

Eryk Kulm (musiałam sprawdzić jak się nazywa) i Jakub Gierszał myślę, że są dość plastyczni... 

Ziemniak?

Pierwszy zalatuje Żydem. Nie znam obu, ale z fot zdaje się tak jest jak piszesz.

9 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał:

Po pierwsze pisze sie tak że w tym kontekście...I po co mi ten wywiad? Tam jego talent sie objawi? Jarasz się nim bo jestes pedałem czy o co ci chodzi zasadniczo? Bo to że aktorem jest mocno średnim a piosenkarzem już w ogóle żadnym to nie jest tajemnica i widzi to każdy. 

Skończyłaś już wariatko pluć jadem, czy do rana zamierzasz ? :classic_cool:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować