kotek-kotek 0 Napisano Listopad 30, 2007 Dziewczyny... odstawilam tabletki... zrobilam 2 tygodnie przewy... niby miala przyjsc @ ale jej nie bylo dlatego pod kontrola lekarza rozpoczelam opakowanie diane 35 na 2tygodznie po skonczeniu cerazette... z 16 na 17 listopada kochalam sie ostatni raz z moim chlopakiem...nie wiem czy mialam dni plodne czy nieplodne... byla gumka... nie skonczyl we mnie...ale na samym koncu gumka sie zsunela i odrobina nasienia zostala na miom udzie... w niedziele 25 listopada skonczylam pierwsze opakowanie diane35... dzisiaj jest juz czwartek i okresu nie mam... : czy byla mozliwosc zajscia w ciaze?? i czy moge po takim czasie (okolo 14 dni) od stosunku wykonac test i czy bedzie wiarygodny... dziekuje za odpowiedzi.... ps. test z porannego moczu w dniu dzisiejszym wyszedl negatywnie..... wierzyc testowi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to obrzydliwe Napisano Listopad 30, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fturka Napisano Listopad 30, 2007 powtorz test ale raczej po 14 dniach juz jest wiarygodny....mialas przerwe i w zwiazku z tym moglas jakos rozregulowac cykle...poczekaj cierpliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek-kotek 0 Napisano Listopad 30, 2007 a mam zaczac brac od poniedzialku nastepne opakowanie tabletek?? do ginekologa ide dopiero w czwartek... 6 grudnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach