iza--- 0 Napisano Listopad 30, 2007 http://www.allegro.pl/item271060547_extra_modne_wciagane_kozaki_saszki_czerwone_36.html#photo Myślałam, żeby zakładać je do granatowych,obcisłych rurek.Nie jestem przekonana czy sa ok czy tandeta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Listopad 30, 2007 jakies troche worowate i bez kształtu, moze na nodze lepiej wygladaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Listopad 30, 2007 fajne ......ale w czerni fajniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Listopad 30, 2007 moglyby byc ze skory naturalnej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iza--- 0 Napisano Listopad 30, 2007 Fakt,mogłyby...Jednak ja potrzebuje kozaków sporadycznie.W tę zime nie nabiegam się w nich zbytnio.Rodze dziecko i niestety wiekszosc zimy przesiedze zapewne w domu.Dlatego chce cos wybraz z allegro i nie przykladam tak wielkiego znaczenia do tego, z czego kozaki są wykonane.Zastanawiam sie wlasnie nad kolorem,czy czerwien nie bedzie zbyt ekstrawagancka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Listopad 30, 2007 eeee no jesli masz 60 lat to moze i czerwien by nie pasowalal...ale pewnie tyle nie masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 0 Napisano Listopad 30, 2007 wyglądają fajnie. ale obawiałabym się czy ta czerwień w rzeczywistości jest taka jak na zdjęciu. Zeby nie okazało się ze kozaki są jak wóz strażacki... bezpieczniejsze były by czarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
male_szczescie 0 Napisano Listopad 30, 2007 kozaczki ladnie wygladają na nodze... mam identyczne tylko że czarne :) ale cena dośc wysoka bo W.Brytanii kosztują o połowę mniej. dodam jeszcze, że raczej są to butki na jesień bo troszkę w nich zimno teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksiezniczka84 0 Napisano Grudzień 1, 2007 koszmarne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asii... Napisano Grudzień 1, 2007 noga będzie w nich wygladało grubo i do tego ten kolor ...:(w tym kolorze kozaki powinny być mega sexowne a nie takie bez wyrazu ....bieda z nędzą przez wieś pędzą jak mówi Jacyków...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach