Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pstryk pstryk

Apel

Polecane posty

Gość pstryk pstryk

Drogie dziewczęta na forum jeśli wchodzicie tu i już czytacie jakieś wypowiedzi-problemy innych na forum to starajcie sie im pomóc a nie wyzywajcie dobijajcie..nie na tym rzecz polega,a jesli Was jakis problem bardzo wkurzył rozbawił to moja rada policzyć do 10 i zaraz przejdzie!!.. Mogę sie założyć ze tez tu parę razy zostawiacie Wasze wypracowania z jakimiś problemami i liczycie na pomoc. także nieważne, ze niektóre są wręcz "głupie" te problemy..ale właśnie w tym momencie możecie sie wykazać i uczyć inne dziewczęta z niewiedzy, nieświadomości swoich niecnych czynów seksualnych :)

Gość every
ale niektóre laski przesadzają i to ewidentnie i poprostu nie da sie takiej nie zjechać jak psa. Tak jak na jakimś topiku pisze jedna że jest niepełnoletnia i tzreba jej pomóc bo chce usunąć ciąże ale bez wiedzy rodziców i w dodatku pisze POMUZCIE przez U,no matko kochana!!!

Gość pomagamy jej
jestem zaale niech ktoś czasami pomyśli 100 razy czy warto prosić o poomoc bo czsami nie ma innej sytuacji jak tylko po kims pojechać

BRAWO!!!!! :):):) pomieram w 100% autorke topiku:) badzmy laskami ktore pomagaja innym a nie tylko pisza ze sa niedouczone.. za powinny brac sie za ksiazki a nie za seks...(tego sie naczytalam na forum...) badzmy kompetentne i swoja wiedza udzielajmy rad innym!!1 ale jesli juz przoblem jest nie do przedyskutowania..najlepszym wyborem niech bedzie wizyta u lekarza:) pozdrawiam:)

Gość pstryk pstryk
owszem ja nie twierdze że nie ma na tym forum wręcz pustych lasek, których ortografia i poziom inteligencji jest niziutki, ale no kurcze... mają problem i choćby nie wiem co to lepiej przemilczeć, albo starać sie wyjaśnić (nawet z lekka ironią),a nie wrzucać dziewczynie i w ogóle wyzywać ją bo rozumu nie ma..- Nie ma swojego rozumu to przychodzi na forum z głupimi rzeczami z myślą, ze są dziewczyny które maja rozum i pomogą..!ale nie widzę sensu dobijania takiej niewiasty..byle sobie ulżyć i w ogóle

Gość ale o co ci chodzi
"Mogę sie założyć ze tez tu parę razy zostawiacie Wasze wypracowania z jakimiś problemami i liczycie na pomoc." wyobraz sobie, ze nie zalozylam jeszcze ani jednego tematu na kafe i nie licze na niczyja pomoc, wole liczyc na siebie sama. Oczywiscie nikogo nie obrazam na forum, bo nie czuje takiej potrzeby, a jesli temat jest banalny, to poprostu z niego wychodze. Jednak dobija mnie 20000 tematow na temat pigulek skoro mozna sie udac do spisu tematow i je przegladac, podobnie jest z objawami ciazy, dietami oraz nastolatkami uzalajacych sie nad soba i swoja wielka nieszczesliwa miloscia, z ktorej beda sie smiac za pare lat. Czasami tego sie nie da czytac

Gość pstryk pstryk
nie mowiłam do Twojego konkretnego przypadku.."wyobraz sobie, ze nie zalozylam jeszcze ani jednego tematu na kafe i nie licze na niczyja pomoc, wole liczyc na siebie sama."..mówię do ogółu..troszkę czytania ze zrozumieniem :) ciesz sie ze nie potrzebowałaś niczyjej rady,obyś nigdy nie musiała. no to o co Tobie chodzi.."Jednak dobija mnie 20000 tematow na temat pigulek skoro mozna sie udac do spisu tematow i je przegladac, podobnie jest z objawami ciazy, dietami oraz nastolatkami uzalajacych sie nad soba i swoja wielka nieszczesliwa miloscia, z ktorej beda sie smiac za pare lat. Czasami tego sie nie da czytac"... prosta rada...NIE CZYTAJ i sie chamsko nie wypowiadaj..przemilcz ,omiń- O TO MI WŁAŚNIE CHODZI!!

Sorry,ale to forum chyba po to jest zeby zakladac nowe tematy i czekac na odpowiedzi. Jezeli nikt nie zakladalby tematow i nie prosil o wyjasnienia to rownie dobrze moznaby napisac artykuly na temat mozliwosci ciazy, przyjmowania tabletek, skutecznosci tabletek, przebiegu ciazy itp. i miec z glowy (kazdy wtedy by dopasowywal swoj przypadek do czytanej tresci). A tutaj chodzi o to, ze piszesz i czekasz na odpowiedzi innych ich doswiadczenia i wyrazenie wlasnego zdania. Niektore problemy hakies opisuja mlodziutkie dziewczyny naprawde wymagaja indywidualnosci. A czy czesto nie jest tak, ze po prostu jak widzisz jakis post ktory ma 0 odpowiedzi to chetniej na niego odpowiadasz niz na post ktory ma dajmy 169 odpowiedzi? Ja np. tak mam I wiele razy to forum mi pomoglo i wiele nauczylo. Dzieki temu teraz ja moge pomagac dziewczyna ktore maja na poczatku podobne problemy do mnie i dziekuje takze osobom z tego forum ktore \'zostawiaja\' tutaj swojja wiedze.

Gość ale o co ci chodzi
no wlasnie pstryk pstryk ja czytam ze zrozumieniem, natomiast ty nie, napisalam ze jesli mi jakis temat nie odpowiada, to z niego wychodze "Oczywiscie nikogo nie obrazam na forum, bo nie czuje takiej potrzeby, a jesli temat jest banalny, to poprostu z niego wychodze.", na co ty odpisalas ""... prosta rada...NIE CZYTAJ i sie chamsko nie wypowiadaj..przemilcz ,omiń- O TO MI WŁAŚNIE CHODZI!!" ;) wiec kto tu ma problem z rozumieniem tekstu?

Gość pstryk pstryk
ale zwróć uwagę ze ja dałam komentarz do innego cytatu... gdzie zakonczylas "Czasami tego sie nie da czytac"... i wtedy poszlo prosta rada nie czytaj :) hmmmmm...

Gość to chyba logiczne ze skoro
zamykam temat, to go nie czytam ;)

Gość pstryk pstryk
a nie komentarz do tego co Ty teraz wrzuciłaś, do tego powinnam napisac !!bravo!! bo o tym właśnie piszę zeby mimo wszystko tak postepowac ..