Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona kropka

cytologia grupa 2/3

Polecane posty

Gość czerwona kropka

dowiedzialam sie ze wyszla mi taka grupa wyników cytologii, i zaczelam sie bac:( do tego w momencie robienia cytologii mialam ostry stan zapalny w czesci pochwowej+ nadżerke czy wyniki to raczej skutki tych dwoch rzeczy, czy cos gorszego? do lekarza ide na poczatku przyszlego tygodnia i musze jakos przetrzymac weekend:(

Gość taka sobie jedna z tłumu
Nic się nie martw bo 80 % wyników III gr cytologicznej to nie są zmiany rakowe tylko stany zapalne ,które można wyleczyc . Mi III gr cytologi wyszla dwukrotnie miałam stan zapalny na szyjce macicy ,pomógł mi lek o nazwie Albothyl .

Gość będzie dobrze..
mi wyszła 3cia grupa miałam nadżerkę i stan zapalny tak jak Ty, nie martw się przy nadżerce to standard, że ma się 2gą grupę

Gość czerwona kropka
dzieki, troszeczke mnie uspokoiłas bo człowiek swoje, a psychika swoje i sie zaczynam zamartwiac

Gość czerwona kropka
babeczka powiedziala mi jeszcze ze mam taka grupe bo sa jakies nieoznaczone komorki, czy chodzic tu bedzie raczej o komorki ktore spowodowały to wszystko lub powstały w wyniku tego, bo nie wiem do konca jak to rozumiec i przez to sie tak martwie, regularnie chodze na badania, wiec ten stan nie jest skutkiem zaniedbania tylko mam skłonnosci ku zapaleniom:(

Gość rerere
a mając ropień gruczołu Bartholina też gr 2 może być tym spowodowana?

Gość rerere
wiec jak?