Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki wozek

jaki wozek jest najlzejszy?

Polecane posty

Gość jaki wozek

chodzi o gleboki mieszkam na 4 pietrze w bloku bez windy...

to kup używany 3w1 z wkładką dla malucha - wózek zostawiaj w piwnicy a maleństwo w samej wkładce noś do domku - ja mieszkałam na 3 piętrze i uwierz mi że każdy przy ponad 40 schodach będzie cięzki :(

samą wkładke będziesz używać góra trzy miesiące - potem w spacerówce na płask - ja tak robiłam - a pierwszy wózek kupiłam nowy 3w1 ale na pasach - po schodach nawek jak miałam go wciągać to jakoś się oddawał ale to jak dziecko już było starsze

ale tak mi się właśnie wspomniało że ten mój wózek to miał 3 razy pasy zmieniane, a potem i tak umarł od składania i rozkładania (potem zmieniliśmy mieszkanie na 2 piętro ale bez piwnicy i wózek nocował w aucie) - więc chyba jednak 3w1 to nie jest dobry pomysł :( jednak Ci nie poradze :(

Nie wybieraj najlżejszego bo i tak będzie za cięzki do wnoszenia - ja swój poprostu wciągam po schodach i jest ok, nie rozleciał się i raczej jest tani bo dałam 500 zł. Potem kup lekką spacerówkę i luzik

mój jest na sprężynach i mam jedno piętro - komóraka odpada bo tam też są schody

ten jest bardzo lekki jak sprawdzalam w sklepie to w porownaniu do innych gondoli jest naprawde jak piórko, ale troszke tą gondole ma malą...

mój też waży podobno 12 kg ale ponieważ jest szeroki to trudno go wnosić a poza tym to i tak ciężąr

Gość jaki wozek
dzieki za pomoc :)