Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaz

moj maz ciagle sie na mnie gniewa

Polecane posty

Gość moniaz

witam wszystkich jestem mloda mezatka wczesniej nie widzilam tego ale moj maz ciagle znajduje sobie powod zeby pogniewac na mnie poznie czeka zeby go przepraszala. Najbardziej irytujące sa powody na ktore sie gniew np. za wczesnie poszlam spac (nie odzywal sie dwa dni) ostatnio powod jest taki ze upadl mi telefon gniewa sie juz trzeci dzien

Gość bardzo smieszna prowokacja

Gość bardzo smieszna prowokacja
sprawdz czy Twój "mąż" ni ejest zbuntowanym trzylatkiem skoro się "obraża" o takie rzeczy

Gość no nie wiem ja mam
kumplele 27 lat i ona tak samo sie obraza o byle gowna na swojego meza. wszytsko traktuje jak policzek wymierzony w siebie.

Gość koolkaa
ja też się gniewam na mojego męża. juz drugi dzien. skończył prace o 21. wrócił o północy nawalony jak bela. a ja czekałam na niego z kolacją. i teraz są ciche dni.

Gość do koolka
to rozumiem:))powod jak najbardziej sensowny:))moja bratowa..obrazila sie na swojego męża za to,ze...kolega do niego zadzwonił:-O moj brat mial tydzien ciszy:))zenada:((

Gość ars
no i co jeszcze? gniewa sie bo niebo jest niebieskie a śnieg bialy? nie piszcie takich głupot !

ja to chyba mam awersje do ludzi,ktorzy uwielbiaja sie obrazac :D a juz cos takiego jak \"ciche dni\" w zwiazku, to totalna porazka - nie przepraszac! op.ie.rd.al.ac!! i to juz!! bo te ciche dni to nic innego jak manipulacja - a wy sobie na to pozwalacie :o powodzenia :)

Gość moniaz
to nie sa glupoty chociaz ja tez nie moge zrozumiec jak mozna sie gniewac za takie rzeczy

Gość guyg
no właśnie miałam napisać że pozwoliłaś mu to manipuluje tobą ale to już wyżej zostało wyrażone

moniaz a Ty to serio piszesz? bo mi się wierzyć nie chce.

Gość do ars
wiem,ze to absurdalne i nikt normalny tak nie postepuje:))ale zdarzają sie wyjątki takie jak moja bratowa:-Opotrafi przyjsc do nas i siedziec wsciekła na cały swiat,bo...po solarium wyszły jej plamy na twarzy:))brak słów:-Oona ma jakis wielki problem ze soba-nie wiem tylko jak go nazwać?