Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola---

NATURALNY PROGESTERON leczy H I R S U T Y Z M

Polecane posty

Gość Mariola---

"Regularne stosowanie naturalnego progesteronu zmniejsza lub całkowicie usuwa nadmierne owłosienie twarzy i ciała w ciagu 3 do 6 miesiecy, zarówno u kobiet miesiączkujących jak i po menopauzie." To cytat z książki Tomasza Nocunia pt. "Lepsze zdrowie dla każdej kobiety". Ciekawa jestem czy ktoś go stosował i czy to rzeczywiscie prawda.

Gość A jak to działa
u mężczyzn???bo mam juz dosc codziennego golenia:(

a gdzie można znależć naturalny progesteron ,w czym występuje bo pierwsze o nim słysze,czy moze kupuje sie w aptece ,jaka nazwa przepraszam jesli zadaje głupie pytania oświećcie mnie dzięki

Gość Mariola---
Napiszcie prosze czy komuś pomogło, bo chce sobie kupić ten krem ale nie chce wyrzucić kasy w błoto.

no ja diane dostaalm,ale slyszlalam ,ze po odstawieniu problemy wracaja,wie zbieram na depilacje laserowa:(

Gość Martusiaczek21
ale te progesteron co w kremie jest na allegro pomaga?

Gość mmary
na allegro jeśli NPC Nature's Precise Cream z firmy sarati to ok

Gość mmary
może inne też są ok - ale ten na pewno :)

Gość Martusiaczek21
naprawde pomaga?

Gość 1961+30
A czy słyszeliscie,że ten naturalny progesteron pomaga pozbyc sie cellulitu,bo coś kiedyś czytałam.Prawdopodobnie cellulit robi się gdy jest przewaga estrogenu w organiżmie,a naturalnym progesteronem mozna te różnice zminimalizować i wtedy cellulit nie powstaje.

diane 35? ale ona przecież moze nasilić owłosienie tak słyszałam od ginekologa jak mi przepisywał i pytał o to czy mam .

Gość Mariola---
Madchen przecież naturalny progesteron to naturalny progesteron a nie żadna okropna chemiczna Diane 35 która niszczy wątrobę!!!

Gość dzieci weźcie się za naukę
bo się tego, kuźwa nie da czytać:O Po co sobie doradzacie takie głupoty, skoro nawet nie wiecie, o czym mówicie?:O Diane to nie jest progesteron, tylko syntetyczny odpowiednik estrogenów. Progesteron to zupełnie co innego, wytwarzany jest w drugiej fazie cyklu, powoduje bezpośrednio powstawanie okresu, tzn. spadek jego poziomu. Więc najpierw się musi ten poziom podnieść. Progesteron zawierają takie leki jak np. Duphaston, a nie Diane. A zamiast opowiadać debilizmy i szkodzić innym, zajmijcie się sobą🖐️

Gość upppppppppppppppp
wezcie sobie znajdzcie lekarza ginekologa-endokrynologa, malo ich jest i trzeba szukac w duzym miescie, zrobic komplet badan, stezen hormonow itd. i podjac leczenie - odpowiednie celowane leczenie!!

Gość Martusiaczek21
no lekarze gowno daja ze tak to ujme...problem wraca nasiolony wiec po co samemu sobie szkodzic a tego kremu nie ma skutkow ubocznych bynajmniej nie sa opisane... choc pewnie sa:P

Gość Mariola---
Nikt nie stosuje tego kremu? ... ?

Gość Mariola---
Szkoda, że wolicie brac chemiczne tabsy zamiast spróbowac czegoś naturalnego i nieszkodliwego

Gość podnoszęę

Gość Martusiaczek21
włsnie po co sie faszerowac i niszczyc watrobe..

Gość 7-7-7
nikt nie chce nawt spróbować?

taka cena za taka mala ilsoc :( to mi nawet na poł lydki nie wystarczy ,a co dopiero na cala noge....:(

Gość 7-7-7
Bo to się nie smaruje całej nogi !!! Jedno opak. wystarcza na 2 - 3 miesiace. Tabsy kosztuja porównywalnie