Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka ojoj

Jak odczynić urok domowymi sposobami???

Polecane posty

Gość desperatka ojoj

Gość desperatka ojoj
Od jakiegoś czasu pewna osoba bardzo wszystkiego mi zazdrości. Z mężęm mamy duże dochody ale pieniądze po prostu sie roZpływają mimo oszczędzania, jestem obecnie na urlopie wychowawczym, zaczęłam zarabiać robiąć tipsy w domu, ale mimo dobrych początków, ostatnio nie mam w ogóle klientó. Może macie na to jakieś rady??

Gość za duzo tvn
i rozmów w toku sie na oglafałas dziwczyno :D Ludzie sa zabawni...nie rozumiem po co sa kabarety :D skoro zycie daje tyle smiesznych rzeczy :):)

Gość desperatka ojoj
a co ma tvn do tego, bo nie rozumiem?

Gość Jak odczynić urok
juz kiedys myslalam zeby zalozyc taki topik,czyli jest nas dwie ,ja tobie wierze ,bo wiem ze takie cos istnieje,na mnie tez ktos rzucil urok ,jestem o tym przekonana,wiem nawet kto i ze byl u jakiej baby-wrozki.

- może początki nie były wcale takie dobre i klientki po próbie zaczęły rozpuszczać negatywną reklamę 🖐️ - świadczenie usług w miejscu zamieszkania jakoś dla mnie nie budzi zaufania - zainwestuj w reklamę

Gość desperatka ojoj
ja w to nie wierzyłam, ale kiedyś w rozmowie zaczełąm mówić o swoich problemach, a moja babcia powiedziała, że może ktoś rzucił na mnie urok i dlatego tak jest.

Gość TAKA JEDNAA.
WAZNE PYTANIE- A CZY rodzina jesli zle zyczy, to mozna miec ,,zly urok,,? pisze, poniewaz moja ciotka i wujek / brat mojej mamy/ nienawidzi nas serdecznie, szarga moja opinie w miescie, zniszczyl moja przyjazn pomiedzy mna a kuzynka... No i ta sprawa lezy mi na sercu, bo kocham kuzynke, a ona sie nie odzywa juz 3 rok..:/ czy mozna jakos ,,przywolac,, ja ,aby zmienila zdanie, aby zrozumiala ze robi zle???? prosze o powazne< odpowiedzi, to wazne dla mnie.

Gość desperatka ojoj
to nie chodzi tylko o tipsy, ale ogólnie. Reklamy mam ciągle porozwieszane, z cenami zjechałam poniżej konkurencji, ztego co wiem, wiekszość klientek była zadowolona. Tylko, że od kilku tygodni nie ma nawet jednego telefonu z zapytaniem!!!A wiem, że jedna moja była klientka jest straszna pierdoła i zazdrosnica i najlepiej to chciała by przychodzic do uzupełnienia raz na miesiąc (a bardzo szybko rosna jej paznokcie) i jeszcze zeby robic to jej za 5 zł.

Gość desperatka ojoj

Gość desperatka ojoj
nikt nic nie wie????

Gość Sposobysposoby

jak coś w życiu nie wychodzi to najłatwiej zwalić wine na coś innego a tylko nie na siebie:o może istenieje coś takiego jak rzucanie uroku ale nie przesadzaj...

Gość jeef26
znam wszystkie szptuchy na podlasiu,,,również te które występowały dzis na filmiku w rozmowach w toku,,a także wiele innych,wiem które są od czego i w jakim stopniu pomagaja,,pytania proszę kierowac na pocztę jeef26@interia.pl

Gość zainwestuj w reklamę
🖐️

Gość nie masz klientek
bo tipsy to obciach :P ale zaimponowałas mi tłumaczeniem " z mężęm mamy duże dochody ale pieniądze po prostu sie roZpływają mimo oszczędzania" :D:D:D dobre, dobre, zastosuję na mężu, ciekawa jestem czy uwierzy w zły urok :P ps. w mój wrodzony urok wierzy bo widzi :D