Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

Łódz- gdzie poradnia nefrologiczna

Polecane posty

moja corcia niedawno mila zakazenie drog moczowych zrobiono jej usg nerek i wykryto nieprawidlowy ksztalt jednej z nich (wielkosc i umiejscowienie ok) problem w tym ze kazali mi zrobic jakis test nerek czy obie rowno i prawidlowo pracuja tyle ze ja nie wiem gdzie mam to zrobic!! Centrum Zdrowia Matki Polki odpada bo tam sie bardzo dugo czeka a poza tym dzwonie juz tam od 2 tygodzni i nikt nie odbiera a jak pojechalam tam osobiscie to powiedzieli \"jak sie pan dodzwoni to sie pani zapisze\" szok!!! no i nie wiem co teraz robic moze ktos wie

Gość asdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsd
chyba w szpitalu im. kopernika

Proponuje zadzwonic do NFZ i oni powiedzą Ci gdzie masz iść.Ja właśnie dzwoniłam wczoraj ,żeby znależli mi poradnie rechabilitacyjna napięcia mięściowego.Znależli mi 2 ulice dalej, i podali numer telefonu.

Witam!!! Ze szczerym sercem polecam ci CZMP i poradnie tam. Mój brat chorował i wrazie potrzeby poleżał na oddziale i zrobiono wszystkie badania, ustalono leki, potem korzystał z poradni. Leczył sie u lekarza mezczyzny, ale nie pamietam nazwiska, jakis na K... Super oddział, rewelacyjna opieka, dobra pomoc, polecam Ci

Nie odpuszczaj w CZMP, w razie czego idz na oddział, nigdzie lepiej nie będzie. Tylko tam jest typowa nefrologia dla dzieci!!! Wiem, bo mam rozeznanie ...powodzenia

Nie odpuszczaj w CZMP, w razie czego idz na oddział, nigdzie lepiej nie będzie. Tylko tam jest typowa nefrologia dla dzieci!!! Wiem, bo mam rozeznanie ...powodzenia

dobra troche mnie zmobilizowalyscie:-) w poniedzialek pojade tam i nie wyjde dopuki nie zapisze Amelci na ten cholerny test!!!! no chyba ze mnie sila wyprowadza:-P kurcze bo juz nie wiem co robic bardzo boje sie o te jej nereczki:-(