Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

co to może być???

Polecane posty

moja miesiączna córeczka strasznie sie napina i wierci, a wieczorem jeszcze płacze bez powodu, jak myślicie co to moze być? czy wasze dzieci taż tak mają, a moze to początki kolki??? Lekarz mówi ze to normalne a ja sie martwie...

Gość to kolkaaaaa

basiu karmisz piersiaczy modyfikowanym?czy to sie powtarza o tej samej porze?czy jak jawezmiesz na receto sie uspokaja?czy probowalas czegos na kolke:masaze kropelki oklady cieple?

karmie piersią, no i raczej zdarza sie to wieczorem , no i często przechodzijak wezmę na rękę...

to wydaje mi sie ze dziecko poprostu chce byc przy tobie a nie zadna kolka a jesli nawet bolebrzucha to sprawdz co jadlas moze cos maluchowi niespasowalo,ale w tym wypadku to normalne mi sie wydaje ze maluch chce twojej uwagi no a jak inaczej ma to okazac?

pewnie masz racje, bo słyszałam ze jak dzidzis ma kollki to płacze czasem nawet kilka godzin, a moja córcia tylko tak popłakuje od czasu do czasu, a czasami na dobry dzien i jest super, prawda moze byc taka ze jej samopoczucie zależy od tego co zjem, ale skąd te napięcia, kupke robi normalnie...

może brzuszek ją boli. Po calym dniu - dzieci czesto boli brzuszek, do tego dochodzi stres, nadmiar bodźców, ktore mialo przez ten dzien... ma gazy, może musi sobie odbic.... noś ją w pozycji pionowej i podrzucaj leciutko. Ja mialam to samo - i nawet jeszcze czasem mam, jak coreczka ma zly dzien (jest w podobnym wieku do twojej). Rózne rzeczy nie dawaly rezultatow - teraz stosuje proszek troisty (poczytaj na necie o nim) i jest dobrze. Poza tym - dziecko ktore jest zmeczone tez tak robi; nie wie, że trzeba isc spać, by wypocząc i sie męczy. Wejdź na topik pt. \"Język niemowląt\" - tam pisalysmy o tych sprawach. Dobranoc 🖐️

Basienka - a w ogóle to teraz dopiero zobaczylam w Twojej stopce, że Twoja córeczka urodzila sie tego dnia co moja :D Do jutra! ;)

dzieki skorpionka81, pewnie masz racje, jutro poczytam o tym leku... dzis np jest taka kochaniutka, zobaczymy do przyniesie jutro... dobranoc

Mój synek też tak miał.Popłakiwał wieczorami,prężył się.Nie trwało to długo,może z 10-15 minut.Napewno bolał go brzuszek.Staraj się,żeby dzidzi sie odbiło po jedzeniu,masuj brzuszek,przykłaaj ciepła pieluszkę.Powinno pomóc.Możesz też dawać trochę koperku do picia.

wiecie , ze wasze rady bardzo mi pomogły , po jedzonku trzymam ja długożeby sie odbiło , no i masaż brzuszka tez pomaga, dzis było znacznie lepiej... żeby nie zapeszyć, hehe wielkie dzieki