Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNAA.

JAK ZMIENIC ZDANIE KUZYNKI ,BY ZACZELA SIE DO MNIE ODZYWAC-BIALA MAGIA ??

Polecane posty

Gość TAKA JEDNAA.
pod ossze

Gość mam nadzieje ze jeszcze ktos
zobaczy ten topik i sie odezwie..

Gość moze ktos mial podobna sytuacj

Gość dzwigamyyy.

Gość TAKA JEDNA..
Szukalam jej na nasza-klasa ale nie znalazlam niestety, jakos tak mi smutno troszke... Czy ktos z Was byl w podobnej sytuacji? jak reagowac? a moze wcale... ja juz czekam 3 lata na jej ruch inic... nawet na pogrzebie naszej babci nie spojrzala na mnie :(:(

Gość TAKA JEDNAA..
Moglam ,to fakt, ale nasze rodziny byly jakby rozdzielone ..jakos tak chyba by mnie zjedli :/ czekalam na jakis jej znak... gadam jak zakochana, ale to moja kuzynka, zawsze bede ja miala w moim serdusiu... nie wiem ,czy wyslac jej ta kartke bez podpisu na urodziny..?a moze dac sobie definitywnie spokoj.?

Gość miałam podobnie
Mialam dokladnie taka sama relacje z kuzynka, bardzo ja kochalam, sklocily nas rodziny, rodzice moi naopowiadali mi bajek o niej, a jej o mnie... po kilku miesiacach sie o tym dowiedzialam, ale nie odezwalam sie bo bylo mi glupio pierwszej... potem czekalam... teraz minelo prawie 6 lat, juz w ogole o niej nie mysle. Czas leczy rany... A naprawde bardzo, bardzo ja kochalam. Ale teraz mysle ze to juz niewazne... Zycze Ci albo odnalezienia kuzynki, albo wlasnie zapomnienia, to da sie zrobic, nawet jesli w tej chwili mi nie wierzysz....