Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shelley

Włosi

Polecane posty

Gość shelley

Jak myślicie, czy to prawda, że Włosi lubią blondynki? Po prostu szaleją za nimi? Macie z tym jakieś "doświadczenia"?? Żeby nie było, że jestem blondynką: nie jestem nią i nie zamierzam nią być, jestem szatynką i niech tak zostanie ;) Chcę tylko wiedzieć, co sądzicie o tym stereotypie:) Pozdrawiam :*

Ja mam wlosy ciemne i od dwoch lat jestem zona Wlocha. To jak Wlosi leca na blondynki to tylko wakacyjny stereotyp. Ogolnie leca oni na kazda dziewczyne ktora po prostu im sie podoba. Wsrod nich potem nalezaloby rozroznic tych ktorym chodzi tylko o jedno (wykorzystac i porzucic) od tych ktorzy sa fajnymi i porzadnymi ludzmi. pozdrawiam

Gość jaa...
ja poprostu mysle ze mezczyzni o egzotycznej urodzie,tacy jak wlosi czy hiszpanie leca na blondynki bo zadko mozna spotkac blondynke hiszpanke,taka rodowita.Jak ja bylam w Hiszpanii to blondynki mialy mialy wieksze powodzenie.Ale to jest tez tak jak na calym swiecie jaka komu sie spodoba,to o ta bedzie zabiegal

W polnocnych i srodkowych Wloszech jest duzo Wloszek o jasnej cerze i dosc jasnych wlosach. Ja sama mam kolezanke ktora jak poznalam myslalam ze to Niemka lub Irlandka ( jasno rude wlosy, jasniutka cera, zielone oczy) a okazalo sie ze rodowita Wloszka. Jedynie w mniejszych miastach na poludniu Wloch blondynka moze jeszcze stanowic egzotyke. Poza tym we Wloszech jest coraz wiecej obcokrajowcow z roznych stron swiata takze rozne typy urody we Wloszech zaczynaja byc na porzadku dziennym. Ja mam wlosy ciemne a jestem zona Wlocha. I co smieszniejsze moja karnacja jest ciemniejsza niz jego:))) Stereotyp blondynki jest typowo wakacyjny gdzie rzeczywiscie Wlosi na swych motorynkach uganiaja sie za blondynkami stranierami. A wakacje to nie zycie codzienne.