Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawawawa33

Rozwódka z dzieckiem pozna odpowiedzialnego Pana

Polecane posty

Gość agawawawa33

jak w temacie Pana do lat 42, gotowego na powazny związek. agawawawa33@gazeta.pl

Gość 1978-
skąd jesteś?

Gość takie sobie małe femme
a ty jestes odpowiedzialna? A jestes dojrzała? to ze masz dziecko o tym nie swiadczy.. swiadczy otym zachowanie, jak podejmujesz decyzje? Umiesz to robic sama? czy potrzebujesz wissiec na cyzims-faceta zyciu?

Gość moze byc yahoo.de albo
takie sobie małe femme ale ty jestes wkurzajaca, idz lepiej joge pocwiczyc lub cos innego

obserwuje to od wielu lta.. wymagają piszą o odpowiedizlnosci a same takie nie są w wiekoszsci;) zadziwiajace;) Mam nadzieje, ze ty taka nie jestes, ;0):)

Gość oczywiście że tak
jesteś już tak zdesperowana że tu szukasz chłopa?...co potrzebujesz tatusia dla dziecka?...jesteś żałosna :O

prawda w oczy kole:) wiem, ale coz poradzić:) z reguły matki co maja dzieci sa dziecinne zachowuja sie jak małe dziewcyznki, tupia nogą, fochy.. jakieś szantaze.. dzis mozesz jutro nie itp. A tyłek takiej prztrzepac moze dorosnie;)

Gość to ze jest sama z dzieckiem
nie znaczy ze ona jest nie dojrzała tylko ze facet byl popierdolony bo ja zostawił z dzieckiem.

no wiesz.. a jak go zdradzała? albo fochy sroiła? bo mało brylantow w pierscieniu? to ja chop zostawił. Ja ale nie dziecko, poech trafia ze dzieci zostaja w ok 9o% z matkami..

Gość agawawawa33
Nie zdradzałam, ani foch nie stroiłam. Nie jestem dziecinna. NIe szukam tatuska dla dziecka, ani męża tylko uwazam, ze warto poszukac czasem równiez ta drogą znajomych. Jest tyle samotnych ludzi. Może ktos to przeczyta i dojdzie do tych samych wniosków co ja. Czy cos z tego bedzie to sie okaze. Ludzie roznie sie poznają, znam wiele par ktore poznały sie przez internet. podnoszę:-)

Gość agavaWawa33
up