Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Stypiara istnieje tak

Allegro rozdaje 40 zł mi się udało

Polecane posty

A do mnie jeden kumpel anglik wydzwania, ze mu sie nudzi i czy wpadne do niego, a mi wszyscy odradzali z nim kontakt, a kiedys okradl mojego kumpla

I pisze smsy ze mu sie nudzi i czy wpadne, chyba bardzo mnie lubi, a mi wszyscy mowia, zebym sie z nim nie spotykal, i troche mi smutno i nie wiem co robic lezak ;/ 

Z jednej strony cos by mi ugotowal i obejrzelibismy film, a z drugiej strony wole byc samotny chyba i grac sobje w gierki w namiocie, i nie chce ludzi, znajomych i klopotow

A Ty co myslisz, lezak? 

Smutne to, kolega chce z mna kontakt a ja go olewam i zbywam i ignoruje, bo wszyscy moi przyjaciele i babcia mi nagadali, zebym sie z nim nie spotykal

On mi kampera pokazal i wiewiorke przyniosl

I co ja mam robic

Jak mnie Klaudia porwie do Moskwy i przedstawi swej babci to sie pomodle z jej babcia xD

Pisze o Klaudii aka Katiuszka xD

Klaudiusz nawet nie ma na imie Klaudia xD 

Nie lubie was bo nje moge sobie przez was w gry pograc, chyba sobie zablokuje kafe i wroce za tydzien xD. 

2 godziny temu, wiizard napisał:

A do mnie jeden kumpel anglik wydzwania, ze mu sie nudzi i czy wpadne do niego, a mi wszyscy odradzali z nim kontakt, a kiedys okradl mojego kumpla

I pisze smsy ze mu sie nudzi i czy wpadne, chyba bardzo mnie lubi, a mi wszyscy mowia, zebym sie z nim nie spotykal, i troche mi smutno i nie wiem co robic lezak ;/ 

Z jednej strony cos by mi ugotowal i obejrzelibismy film, a z drugiej strony wole byc samotny chyba i grac sobje w gierki w namiocie, i nie chce ludzi, znajomych i klopotow

A Ty co myslisz, lezak? 

Musiałem kupić gizly i melatoniny to dobrze że 40 zwrotu 

Zawsze fascynowały mnie takie rozmowy jak ta w których każda ze stron wygłasza swoje kwestie nie zważając zupełnie na to co mówi drugą strona. Trzeba mieć talent zeby tak konsekwentnie rozmawiać obok siebie.😄

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Mnie czasami też dają jakieś kupony lub monety z Allegro, bo mam dużo zaoszczędzone dzięki Smart 💪😄

Myślałem że płytę crysis kupie ze znizkom 47 bo jeszcze 7zl od 70 to zmienili sprzedawcy ceny płyty z 65 na 72 bo allegro rozdaje 7zl o i takie to kupony

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować