Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednanie

Czy jesli do 25 r.z. nie zakochałam sie nigdy to juz sie nie zakocham??

Polecane posty

Gość takajednanie

Troche smutna jestem, 26 lat niedlugo mi stuknie, a tu nic. I jak tu dalej wierzyc w milosc, albo cos takeigo. Jak widzicie moje dalsze szanse na pozanie tego kogos....? Dodam, ze nadal jestem tak niesmiala jak kiedys, tylko moze coraz bardziej zamykam sie w sobie... heh. Piszcie mi rady albo cokolwiek.

tez mam a raczej miałam takie mysli najwazniejsze to sie ich pozbyc ;) wkoncu kazdego strzała amora dosiegnie ;)

Gość jaa...
nie ma co sie zalamywac,ja akurat jestem mlodsza od Ciebie,ale tez niestety czuje taka wewnetrzna pustke ze kogos mi brak,ale jestem dobrej mysl,wierze ze kiedys bede szczesliwa.Masz 26lat i tak naprawde jeszcze cale zycie przed Toba,napewno kogos spotkasz,wychodz czesciej do ludzi,usmiechaj sie,nabierz pewnosci siebie,moze zmien cos w wygladzie.Chodz do roznych knajp,na dysoteki,gdziekolwiek byle nie siedziec w domu

Teoretycznie latwiej jest poznac partnera do 25 roku zycia bo wtedy sie studiuje, ma zwiekszony kontakt z ludzmi, imprezy wyjscia ecc... ale teoria swoje a zycie co innego. Ja mojego meza poznalam w zupelnie innych okolicznosciach nie majacych nic wspolnego z moimi znajomymi i miejscami gdzie imprezowalam. Duzo moich znajomych poznalo swoje polowy w pracy, niektore poznaly przez zupelny przypadek... jak widac nie ma recepty na to gdzie moze siegnac strzala amora. Jedyne co moge radzic to nie zamykac sie w sobie, starac sie wychodzic, moze podrozowac, chodzic do miejsc gdzie spotykaja sie ludzie w podobnym wieku lub o podobnych zainteresowaniach. I zawierzyc sie losowi.