Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jefwegg

papatrzcie - suknia która nie pogrubia

Polecane posty

Gość i co cię tak bawi
? ładna prosta sukienka dla wiekszych dziewczyn.

Gość no to pomoglas duzo ...
Jak na grubą osobę bardzo łądna, prosta sukienka ... No ale ten teks ze NIE POGRUBIA mnie tez rozwalil :D

Gość jefwegg
mi wlasnie chodziło o ten teks ze nie pogrubia, sukienka nawet ok, dziewczyna moze ma i nadwage, ale mogla sobie darowac tekst o tym ze nie pogrubia!!

Gość i co cię tak bawi
dziewczyna ma racje, ta kiecka nie pogrubia tak jak 99% kiecek jak bezy :D

Gość jefwegg
bawi mnie ;) bo ja mam sukinke ktora wmnie wyszczupla :)

Cóż ta Pani na zdięciu nie prezentowała najlepiej tej sukni...ale fakt sama sukienka bardzo ładna..

Gość fffff
Ciężko, żeby dziewczyna nosząca rozmiar 50 wyglądała na 36. Moim zdaniem jak na swoją figurą wygląda dobrze.

Gość jak się jest grubasem
to nic nie wyszczupli

Gość fbgsdfgbsfdg
co za czepialska... przecież robi się wiele fotek, czasem uchwyci moment gdy ktoś nie jest ustawiony, i zauważyłam że dziewczyny właśnie te mniej udane ujęcia wstawiają żeby pokazać suknie (może te ładniejsze chcą mieć tylko dla siebie, nie do wystawiania sukienki?)

A powinno być inaczej...te ładniejsze zdięcia powinno sie eksponować aby wywrzeć na odbiorcy te pozytywne wrażenia wzrokowe...

Gość A CO WAM PRZESZKADZA
Najwazniejsze ze ta Pani dobrze sie w niej czula ! A wy jak zwykle sie czepiacie. Nie macie wiekszych problemow?

Gość buehehehehehhehehehe
mmmmmm ale modelka na tych zdj

Przecież sie nie czepiam...samej do ideału mi daleko...chodzi mi o estetyke doznań wizualnych...nic więcej...Jeszcze raz powtarzam sama suknia jest śliczna...i nie ma co sie obruszać..

Gość 000
jak dla mnie okropna sukienka, a te rękawice wygladają jak te, kóre uzywa służba zdrowia. Paskudztwo :p

Gość kozza
kazda z was mozna objechac podobne!autorko topiku wklej swoja fotke a i ciebie objada!!!dziecinna jestes i tyle!

Zamieściłam ogłoszenie bo myślałam, ze ktoś z tego skorzysta a tymczasem mnie się oberwało! GRATULUJE pruderyjności osobie która mnie ośmieszyła zaczynając ten temat! Jak się nie zna problemów osoby z nadwagą to się nie powinno zaczynać takiej dyskusji! Gdybym sprzedawała suknię rozmiar 36 to głupio byłoby mówić ze nie pogrubia ale jak się chce sprzedać rozmiar 50 to niestety w takim rozmiarze zwłaszcza suknie ślubne pogrubiają a ta nie!!!- nie widzę tu nic śmiesznego! Myślałam, że ogłoszenia przeglądają osoby zainteresowane kupnem lub sprzedażą a tu się okazuje, ze przeglądają też tacy którzy szukają z kogo by tu poszydzić - gratuluję pomysłowości !!!

Gość ahie
nie pultaj sie yak, nikt Cie nie osmiesza, ale opis ze suknia nie pogrubia mogłas sobie darowac :) oto tylko chodzi. Jest wiele ogłoszen z sukniami o puszystych,a le zadna nie pisze, ze suknia nie pogrubia

Gość kasia2020
myszszyjka----------->> ta suknia, do której podałaś link, wcale nie jest jakoś specjalnie brzydka ;)

Gość jest paskudna
dawno nie wiedziałam tak brzydkiej sukni ślubnej