Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila magdokam

jeżeli kochałam się...

Polecane posty

Gość kamila magdokam

2 dni przed miesiączką..... a 2 dni po stosunku się pojawła średnio obfita ...trwająca 5 dni ....to była to miesiączka a nie plamienie prawda??... moge być pewna.? przepraszam że pytam ,ale to dopiero mój pierwszy raz ....i się boje,wydaje mi się że do zapłodnienia nie doszło były to dni niepłodne...no i ta miesiączka?

nie masz sie czym martwic, ciaza niemozliwa, poczytaj troche o cyklu kobiety, wtedy duzo ci sie rozjasni. pozdrwaiam

Gość czyzby prezerwatywy
w Polsce wycofali ze sprzedazy? Slyszalas kiedys o tym ze przez pierwsze 3 miesiace ciazy mozna miec krwawienie? albo ze pod sam koniec cyklu moze wystapic drugie jajeczkowanie? Organizm to podstepne urzadzenie, zrobi wszystko by sie rozmnozyc. Ze o chorobach przenoszonych droga plciowa nei wspomne :(

Gość kamila magdokam
prezerwatywa... ale wcześniej uprawialismy peeting.... .... zgodziłam się na to bo wydaje mi się że to byly dni niepłodne.... niedługo wybieram się po tabletki.... ale chciałam zburzyć tą straszną obawę.... i strach.... miesiączke... dostałam...

nie straszcie dziewczyny, nie bedzie z tego zadnej ciazy, mialas normalna miesiaczke,a nie zadne plamienie, ciaza jest niemozliwa.

Gość kamila magdokam
do czyżby prezerwatywy ...słyszałam o tym dlatego się boje

Gość kamila magdokam
dzieki malolepsza....te komenty sprawiaja ze mimo iz miesiączka wystąpiła.... będe oczekiwac następnej i następnej ...i bede myslec ze to plamienie .... dziekuje za strach:/

Kamila, jesli masz ochote sie nakrecac i schizowac to prosze bardzo, ale.... drugie jajeczkowanie, dziewczyny to nie jest mozliwe, nie w takich duzych odstepach czasu miedzy soba, w ciazy moga wystapic plamienia, a nie normalne kwrawienie miesiaczkowe. bez naklrecania sie.

Gość kamila magdokam
okej ;) to jestem spokojna a jak odróznic takie plamienia są krótkie? i malo obfite

bardzo malo obfite, jak sam nazwa wskazuje sa plamienia, utrzymujace sie krotko, dzien, gora dwa, poza tym nie wystepuja czesto, swiadcza zwykle o jakims problemie w ciazy,najczesciej niskim progesteronem, takze naprawde, nie mozna pomylic plamien z okresem, spoko

Gość kamila magdokam
dziekuje Ci małolepsza.... jestem zadowolona koncze ten temat .... i nie mecze wiecej.... zaczne brac tabletki.... dziekuje ze so takie osoby jak Ty ... ze wspieraja... i pomagają...

Gość czyzby prezerwatywy
ehh, jezeli uzyliscie prezerwatywy to skad strach? Prawidlowo uzyta prezerwatywa daje duza pewnosc ze wszystko bedzie ok, zwlaszcza ze to teoretycznie dni nieplodne. Glowa do gory! Malolepsza: w takim razie na biologii (kierunek studiow, nie przedmiot w liceum) zle ucza ;-) niedoceniacie swoich organizmow dziewczyny :P