Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

mowi, ze zawsze kiedy rozmawia z

Polecane posty

Gość ika..

kobieta czuje skrępowanie,wstydzi sie i czerwieni. Co to moze oznaczac ? Mowa o facecie ktory zabiega o mnie.

Gość Ju...
Oznacza to, że ma przechlapane chłopak.:P Po prostu jest wstydliwy, ale jak się postara, to mu to przejdzie.:D

Gość to znaczy ze trudno mu sie
otworzyc przed nienznajomymi. ale jak juz kogos pozna jest ok

Gość ika..
no tak ale my znamy sie juz kilka miesiecy i on nadal kiedy rozmawiam z nim peszy sie. Twierdzi, ze tak ma kiedy rozmawia z dziewczynami, kiedy mu zalezy na kontakcie. Czu to oznacza ze bierze nie trkatuje mnie powaznie?

Gość ika..
czy to oznacza ze nie traktuje mnie powaznie i jestem jedna z wielu?

Gość wlasnie wychodzi na to ze
chlopak mial malo kontaktow z dziewczynami i dlatego nie jest oswojony i sie peszy. moim zdaniem ok. jak sie zblizycie to na bank sie rozluzni ;)

Gość Widac że
się nudzisz, spadaj kretynko

Gość Ju...
To oznacza, że mu się podobasz.:) Więc dobrze jest.:D

Gość ika..
czy to ja mam go jakos rozluznic? szkoda ze narazie nie mozemy sie spotykac , kontaktujemy sie za pomoca skype i on wtedy sie peszy. Nie wiem czy to dobrze ze nie mial doswiadczen z kobietami bo teraz bedzie chcial to sobie odbic - tak mi sie wydaje .

Gość oczywiscie ze dobrze
a wolalabys chlopaka ktory przspal sie juz kilkoma dziewczynami? chyba sama nie wiesz czego chcesz

Gość ika..
Ju ale on mowi, ze tak ma z dziewczynami, ja jestem nia wiec sie peszy czyli nie jestem wyjatkiem a szkoda

Gość o jezu jest po prostu niesmial
y i co z tego.

Gość ika..
to z tego , twierdzi ze kiedy sie peszy tzn ze zalezy mu na kontakcie z dziewczyna a to oznacza ze jest podatny i latwo go zmanipulowac a przy facecie kobieta powinna czuc sie bezpieczna

Gość Ju...
Sama napisałaś: "Twierdzi, ze tak ma kiedy rozmawia z dziewczynami, kiedy mu zalezy na kontakcie". Jaki z tego wniosek?:P Ja np. też tak kiedyś miałam, że normalnie swobodnie czułam się w towarzystwie mężczyzn (hehe, wtedy chyba chłopców jeszcze:P), inaczej zaś było, kiedy któryś z gentelmanów mi się w jakiś sposób podobał. Ojojoj, cuda na kiju się działy, od raka buraka do jąkania się. Mówię Ci, zależy mu.:) Mam nadzieję, że się nie będziesz z niego chichrać za bardzo.:D

Gość ile ty masz lat dziewczyno
wiesz o czym ty mowisz?

Gość Ju...
"to z tego , twierdzi ze kiedy sie peszy tzn ze zalezy mu na kontakcie z dziewczyna a to oznacza ze jest podatny i latwo go zmanipulowac a przy facecie kobieta powinna czuc sie bezpieczna" Oj, Ika, Ika, nadinterpetujesz. I to mocno. Skąd porzypuszczenia, że jest podatny i łatwo go zmanipulować?

Gość szukasz problemu tam gdzie go
nie ma. co jeszcze wymyslisz.

Gość ika..
juz sie chichralam i speszyl sie sie podwojnie ale chodzi o to, ze on mowi ze zawsze tak ma w kontakcie z dziewczynami a wiec tu nie chodzi tylko o mnie, skoro ma tak z kazda to zalezy mu na kazdej napotkanej dziewczynie?

Gość nie rozumiesz ze jest
niesmialy. jakby byl prawiczkiem twierdzilabys ze zalezy mu na bylej bo to z nia przezyl 1. raz??

Gość ika..
jakos tak zastanowilo mnie to, ze powiedzial, iz peszy sie w kontakcie z dziewczynami i nie moglam tego zrozumiec dlatego napisalam tutaj . Oczywiscie moja interpretacja moze byc bledna dlatego ciesze sie ze wyprowadzacie mnie z blędu

Gość Twoja interpretacja jest bledn
a bo chlopak ma tak jak kiedys Ju... peszy sie przy kims kto mu sie podoba. nic w tym zlego to swiadczy ze mu na Tobie zalezy wiec nie masz sie czym przejmowac