Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takczynie

Pomóżcie mi się zdecydować - fryzura z grzywką czy bez - jak obiąć włosy?

Polecane posty

Gość buu......
własnie daj jakies zdjecie bo nie wiemy jak wygladasz - a tak to by sie dopasowalo czy z grzywka czybez podro :*

Gość Anita5464566567648768
Ja mam grzywke juz okolo 3 lata jestem bardzo zadowolona jesli jest goraco zakladam opaske i tyle:) A jesli chodzi o grzywke to codziennie ją musze myc i ukladac zeby wygladala po ludzku:) ale wtedy jest rewelacja mi zajmuje to 10 minut wiec nie jest tak tragicznie:)

Gość Ola27
Zostaw tak jak masz xD masz sliczna fryzurke i ja zamierzam tez sobie taka zrobic :)

Gość Grzyweczka
Grzywka jest zaje.bista. ; )) To fakt podkreca sie i nie uklada ale da sie z tym cos zrobic prostownica lakier itp. ; ) Osobiscie polecam.

Gość karmazyna
Przede wszystkim zależy, jakie masz włosy - jeżeli proste, nie ma problemu. Po drugie - czy wysokie, czy niskie czoło. Jeżeli wysokie, również nie ma problemu. Jeżeli na przykład wypukłe w dodatku, grzywka jak najbardziej. I w końcu najważniejsze - kształt buzi. Jeśli jest raczej pociągła i szczupła, grzywka swobodnie styknie. Ja niestety nie spełniam żadnego z tych wymogów - mam twarz okrągłą z niskiem czołem, a włosy naturalnie kręcone :/

Gość neineienienienieneineineineien
ja zrobilam sobie grzywke i nie jestem zadowolona wogle sie nie uklada z pozatym jak chcesz miec fajna mlodziezowa fryzurke to nie rob no chyba ze masz 8 lat to wtedy grzywka jest wskazana. grzywka i nastolatka = traf=gedia grzywka i dziecko z przedszkola = sukces