Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex-reasercherka

szukanie partnera w sieci to

Polecane posty

Gość sex-reasercherka

-naiwność -strata czasu -stres -niedojrzałość -brak czasu -frustracja sexsualna dopisujcie, proszę...argumenty za- i przeciw-

Gość qaz...
-desperacja -staropanieństwo -panny lub rozwódki z dzieckiem

Gość jestem rozwódką z dzieckiem
ale nie tak zdesperowaną zeby szukac sobie faceta w necie-żenada!!!!!!

Gość Ju...
Szukać pewnie można, na pewno łatwiej i szybciej można znaleźć niż na żywo. Oczywiście na różne typy można trafić, ale tak jest wszędzie.:)

Gość dsfds
a niby czemu naiwnosc? Bo faceci w sieci szukaja seksu, tak? W realu chodza inni -porzadni faceci, ktorzy szukaja kobiety na prawdziwy zwiazek?

Uważam że mocno przesadzacie. Sama znam świetnie dobraną parę, która poznała się w necie. Zapewniam że żadne z nich nie jest ani rozwodnikiem ani frustratem, to fajni inteligentni i sympatyczni ludzie z niezłym poczuciem humoru. Są ze sobą już dobrych kilka lat, wzięli ślub i mają malutkie dziecko. Mało znam takich dobranych i szczęśliwych par.

Gość jupiter1
a co to za roznica? za kompem siedza inni niz w rzeczywistosci? porąbalo sie czy jak? to jest normalny sposob komunikowania sie jak kazdy inny - szybko mozna przejsc do realu

Gość no właśnie.....
tak jakby po swiecie chodzili calkiem inni ludzie niz ci przed kompem

Gość totototo
desperacja

Gość Kalibra
Moj kolega szuka kobiety w internecie,a jest bardzo rozsądną,wszechstronną osobą,i nie jest jakimś pasztetem.Po prostu rozstał się niedawno

Gość Ju...
Heh, jak dla mnie np. poznanie kogoś przez Internet byłoby optymalnym wyjściem, bo 1. potrafię (chyba) zakochać się w literkach, 2. mężczyzna nie będzie postrzegał mnie głównie (jedynie?) przez pryzmat mojej fizyczności.:)

Gość net net
nikt normalny nie szuka w necie miłosci, przez net mozna najwyżej pznac kogos interesujacego a sprawy uczuciowe to juz w normalnym życiu jezeli ktos jest niesmialy albo w jego otoczeniu nie ma nikogo kto by mu odpowiadal to moze poszukać przez internet i nie ma wtym nic złego

Gość sex-reasercherka
do sex-bandziora:zgadza sie,mam celulit i rozstępy, ale jestem i tak atrakcyjna , ... celulit ma prawie każda kobieta, ale pracuję nad tym i nie mam kompleksów, znak czasu....ten argument chyba najlepszy:)

Gość oszustki
Piszecie pod czerwonymi nickami takie rzeczy a na czarno to zupełnie coś pewnie przeciwnego.

Gość Sieciowata podrywaczka
* narastająca adrenalina * bawienie się z facetami * ciągłe wybrzydzanie - szukanie nieistniejącego ideału z swych marzeń * rozkochiwanie ich w sobie * robienie czasami w ciula * manipulowanie jak prywatnymi niewolnikami * porzucanie jak ścierwo bez słów * kolekcjonowanie partnerów * szukanie ,,igły w stogu siana" * chęć ciągłego bujania się * pieprzenie bez granic na własną odpowiedzialność * ćpanie i picie z coraz to nowymi kumplami * niekończąca się impreza * zwiedznie chaty od potencjalnej ofiary * przechowywanie danych mailowych, gg, tel. komórkowych itp. * ciągłe kurwiki w oczach i nie tylko... * z czasem uzależnienie * ciągłe zmiany na lepszy bądź gorszy model itd.

Gość szukająca.....
Kalibra, ja bym chętnie poznała Twojego kolegę, tez sie niedawno rozstała, i chętnie bym sobie z kimś takim pogadała:)

Gość o matko no
a ja sie zastanawiam skad taki temat? sama szukasz kogos przez net, a glupio CI przyznac sie przed znajomymi i argumentow szukasz? powiem tylko tyle - kazdy ma prawo do swoich wlasnych decyzji i sam sie powinien oceniac, nie patrzac na opinie innych

To zależy. Mi o wiele lepiej idzie w realu. Zarówno w temacie \"zielonego światła\" od koebit obcych , jak i w rozmowie. W necie to pewnie w 90 proc.zależy od zdjęć. Polecam inny portal: nasza-klasa.pl - jako przykład fotogeniczności lub niefotogeniczności. Niektórzy na zdjęciach wyglądają gorzej niż na żywo. Inni natomiast lepiej.

Gość Z55
facet78 - nie zawsze szukac trzeba na portalach randkowych. Tutaj tez poznalo sie wiele par, a zaczelo sie od pisania, a nie od zdjec. Dlatego nawet ktos brzydki, ma szanse kogos poznac ;)

Z55 Mam gdzieś brzydkich. Jak pisałem: w realu mi idzie dobrze poznawanie. Właśnie dla brzydkich są czaty