Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvssfd

jakich facetów nie lubicie??

Polecane posty

Gość vvssfd
ja nie znosze wręcz facetow , którym do mnie nie staje!

na podstawie przeglądu kafe można by stworzyć następującą listę. Chyba najczęściej wymieniane czynniki :P - niskich - brzydkich - oczytanych - z kafeterii - nieśmiałych - bez samochodu - bez dobrej pracy - nie płacących za mnie - bez mieszkania lub domu - mieszkających u mamusi - grubych - mało sprawnych fizycznie - łysych - rudych - nie chodzących na imprezy - nie mających rozrywkowych znajomych - bez prawa jazdy - kiepsko ubranych - mało inteligentnych - nie uprawiających sportu - nie mających zainteresowań - bez własnego zdania - bez chemii - bez ambicji - narzekających - z małymi stopami - z krótkim penisem - z małymi dłońmi - chudych - kiepsko zbudowanych - z popsutymi zębami - nie myjących się - nie zaradnych - z zainteresowaniami - inteligentnych - czytających coś - nudnych - zbyt rozrywkowych - nie poświęcającej jej 24/7 - nie dającej jej chwili wolnego - wrażliwych - chamów

Gość ojejku ojejku
można sobie tę listę rozbić o cztery litery, jak i całą kafę zresztą

Ja jeszcze coś dodam ...:D w moim przypadku nie lubięmężczyzn ponieważ: -są mężczyznami. -nie mają piersi itd. -nie są kobietami. -nie mają długich włosów(na głowie). I to ich skreśla z listy potencjalnych partnerów :D w moim przypadku :P