Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomocyHelp

Co sie stalo?Ratunku?Moze ktos wie?

Polecane posty

Gość PomocyHelp

Nie mam glosu w kompie?Wgralam nowego windowsa i okazalo sie ze nie ma glosu!!!!Pomocy co to moze byc?Cos ze sterownikami?To stary komp wiec nie mam plyti ze sterownikami.Co teraz?

Gość rajsopy bezszwowe
stary komp to zapewne z win98 dzwięk to sterownika potrzebujesz hmm szkoda ze płytki nie masz musisz poszukać na necie sterownika wiedz ze jest to karta dzwiekowa zintegrowana raczej i nosi nazwę AC/97 tylko mozesz znależć metodą prób i błędów nic innego nie pozostaje poszykać np w pobieralni lub w google wpisując sterownik do dźwięku AC/97 na win 98 a jeśli masz osobną karte dziękową to musisz ściągnąć obudowę i poszukać jeśli stary komp nie oznacza bardzo stary tzn ma syatem xp to masz zadanie uproszczone sam ci się połączy z netem i odszuka a jest jeszcze inne wyjście jak kupowałaś kompa to powinno pisać na umowie lub inne rozwiązanie zanieść do sklepu gdzie go kupowałaś zeby oni sprawdzili model karty lub do serwisu komputerowego Powodzenia i pozdrawiam chłopak mnie poinstruował papapap

tez tak mialam. ktos mi pomogl na kafe. musialam sterowniki jakies wgrac. nie znam sie na tym,niech ci ktos pomoze. albo faktycznie popros Gwiazdora o głośniki :D