Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciurallla la

przyjaźń z ex...?

Polecane posty

Gość ciurallla la

realne? nie chodzi o seks, spotykamy się raz na tydzień na piwko, mamy kontakt telefoniczny czy smsowy co drugi dzień, czasem codziennie rozmawiamy szczerze,czasem aż do bólu przy 3 piwie czasem on jakby inaczej spojrzy, czule dotknie, ja położę głowę na jego ramieniu..... ale to wszystko myślicie że jest sens utrzymywać taką znajmość? czy to niepotrzebne trwanie we wspomnieniach i przeszłości?

Gość ciezko powiedziec...
ale skoro ty wciaz go kochasz, a on ciebie nie... no to lepiej dac sobie spokoj.

Gość jesienna zawieja
ja mam tak samo...ale pewnie skończy się kiedy któreś z nas kogoś pozna.... z tym że on chce być dalej ze mną.... :(

Gość ciurallla la
czemu uważasz że go kocham? i że on mnie nie? :) nie kochamy się już jesienna zawieja - i jak się z tym czujesz? nie jest Ci dziwnie po takich spotkaniach?

Gość jesienna zawieja
już mi nie jest dziwnie.... ale było... odzywały wspomnienia... a Tobie jak?

Gość jesienna zawieja
dawno się rozstaliscie?

Gość skoro go nie kochasz to luzik
🖐️

Z tego co opisujesz to bardziej pasuje to na rozstanie, które chyba skończy się powrotem. Ja miałem przyjaźń z byłą. Ale widywałem sporadycznie a później już woogóle.

Może tak być, ale pewnie co jakiś czas któreś z Was będzie sobie za bardzo przypominało, jak to było. To nie jest łatwe.

Gość ciurallla la
w lipcu mi jest dziwnie te spotkania to nie są od początku, znaczy caly czas mielismy kontakt ale te piwka to moze ostatnie 2 miesiące myślę czy to mnie jakoś nie hamuje, czy nie trzyma mnie przy wspomnieniach i czy przez to też w ogole nie umiem nawet swobodnie zaczac flirtowac z innymi facetami poza tym mysle czasem jak inni mnie widza - znajomi - z ex na piwie.. i co o tym myslą...

Gość nie ma sensu

Gość jesienna zawieja
znajomymi się nie przejmuj...to Twoja sprawa co robisz...a jeśli chodzi o mnie, to mi te spotkania nie przeszkadzają we flirtowaniu z innymi itp...być może zależy to od charakteru...mnie czasami mój trochę niepokoi... ;P

Gość ciurallla la
ale wiesz... ja tez bym chciala zeby mi nie przeszkadzaly :) to byloby ok, w koncu to nie są randki ale ja ciągle, przez te ost.kilka miesięcy nie umiem otworzyć się na innych mężczyzn i jedynym z którym znajduję wspólny język jest ex.... no ale wiadomo - on mnie zna jak własną kieszeń a inni musieliby poznać :O ech... jesienna- a kiedy Wy się rozstaliście? ps. wpadnę tu później, będę wdzięczna za Wasze opinie i doświadczenia

Gość jesienna zawieja
2 miesiące temu zaledwie...... ale coś się psuło już od dłuższego czasu

Jeśli się ma już kogoś to zazwyczaj się tak nie kumpluje ale uważam, że jest to tealne. Mnie na przykład nie ciągnie do byłych więc znajomość z nimi nie przysporzyłaby mi problemu.

Gość Uważam to ...
za kompletną bzdurę Pomysl, przeciez sama piszesz ... "przy 3 piwie czasem on jakby inaczej spojrzy, czule dotknie, ja położę głowę na jego ramieniu..... ale to wszystko" ... Bylo cos i się skonczyło, tak w życiu bywa, to nie twoja wina . Radzę radzę uloż sobie zycie od nowa tylko bez niego, bo nie on jeden na świecie, powodzenia

Gość Ludmiła_bez_oka_nogi_i_cycka
kocham sex

Gość a sex kocha ciebie

anal to podstawa

Gość oflaguj sie

oddaje sie kazdemu i kazdej byle hard - ostro na maxa

Gość uścisk dloni szefa - dla ciebi