Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarz ma prawo

Zioła wspomagające płodność.

Polecane posty

Gość lekarz ma prawo

Witam! moze zostane wysmiania, ale chcialam podzielic sie swoimi spostrzezeniami. Otoz od jakiegos czasu chodze do Tybetanki, ktora leczy moje PCO ziolami. Reguluje mi to okresy, a jednoczesnie umozliwia normalna owulacje. Nie jest to zaden szarlatanizm, poniewaz ta kobieta jest normalnie rowniez lekarzem (dyplom nostryfikowany u nas). Nie podaje adresu, zeby nie bylo, ze reklama, ale moze warto wziac pod uwage taka metode leczenie nieplodnosci.

Gość precz z ciemnogrodem
W końcu kiedyś ludzie leczyli się tylko ziołami, ta cała chemia powstała przecież nie tak dawno temu. Tylko wiek XX był taki zauroczony chemią. Myślę, że najwyższy czas łączyć wszystkie sposoby leczenia w jedno dla dobra człowieka. Zyczę Ci, żeby Ci się jak najszybciej udało!

Gość lekarz ma prawo
och..hihi..dziekuje za zyczenia, ale narazie nie planuje. Kiedys oczywiscie chce, dlatego sie lecze:)

Gość lekarz ma prawo
Ach, no i najwazniejsze: nie mam skutkow ubocznych! Bo niestety tbletki w ciagu pol roku rozwalily mnie totalnie.

Mi chemia też często szkodzi, więc Cię rozumiem. Na co dzień wolę babcine leczenie. Czosnek na przeziębienie, dziurawiec na wątrobę i tym podobne. SZYBKO ZDROWIEJ!

PRZEpraszam co to jest PCO? Bo nie wiem (pewnie na szczęście nie wiem)

Gość lekarz ma prawo
zespol policystycznych jajnikow. Do tego moze wystepowac tez syndrom (czyli zewnetrzne objawy tej choroby jak np nadmierne owlosienie-wtedy nazywa sie to pcos). Zespol ten czesto wiaze sie z bezowulacyjnymi badz nieregularnymi i bolesnymi cyklami. w necie jest pelno info.

Głowa do góry - wierzę, że szybko wyzdrowiejesz.

Gość ziółkoo
Ludzie nikt ziółek nie je?

Gość lekarz ma prawo
z doswiadczenia wiem, ze niewiele osob wierzy w cos takiego, dlatego chcialam zachecic. Nie zaszkodzi, a pomoc moze. Tym bardziej, ze medycyna tybetanska jest slynna na caly swiat.