Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piersiątka me

biuściasta

Polecane posty

Gość Piersiątka me

No więc witajcie kobietki;) Otóż mam taki problem... numer stanika D75... ale mój biuścik nie jest wcale jedrny... chodzę na solarium więc mam ładnie opalone ciało ale ten biust... masakra;/ staram się odchudzać ale dosyć madrze... liczę na to ze schudnie mi i biust ale nie chce dwóch flaczków :P Poradźcie cos ja je ujędrnić i czy jak schudnę to jest szansa że one tez ładnie schudna?

przede wszystkim podaj wymiary POD i W bo pewnie źle dobrany stanik to 80proc braku jędrności. poza tym - opalanie i odchudzanie - największe zbrodnie dla skóry piersi :o przy odchudzaniu można masować piersi żeby poprawiać jędrność, koniecznie naprzeminne ciepło-lodowate prysznice (to się da przeżyć;) ) i raczej nie opalać skóry piers - ona sama w sobie jest b. delikatna

Gość Piersiątka me
wymiary moje z dnia 15listopada (wtedy zaczęłam dietę i a6w na razie się znów nie mierzę): biust: 98 pod biustem: 73 talia: 69 pepek: 85 (o zgrozo!!!) biodra 99 Co do solarium... w styczniu jestem druhna na weselu koleżanki... (beznadziejna pora na ślub wiem środek zimy ale cóz...) więc staram się jakos jak najbardziej upiększyć :P trudno się opalać w solarium, nie opalając biustu... a staniki staram się anprawdę dobrze dobierać... zawsze to najbardziej spędzający mi z powiek sen, powód:D co za zdanie hehe:D

Gość a ja sobie myslę
że odpowiednie wymiary masz...

Gość a ja sobie myslę
a i polecam peelingi z kawy lub soli... tak dla poprawy ukrwienia ;)

SAMANTA trafiła: winne są złe biustonosze, z za szerokim obwodem i za małą miską. Obwód stanika nie może być większy niż Twój obwód pod biustem, zmierzony bardzo ściśle i na wydechu. Przeciwnie, musi być o co najmniej 5 cm mniejszy, bo to obwód (a nie, jak się błędnie uważa, ramiączka) odpowiada za odpowiednie podtrzymanie piersi. Zobacz tutaj jak „działa” dobry biustonosz: http://tiny.pl/5z5w Zapomnij o obwodach 75 i nawet o 70, Ty powinnaś szukać angielskiego (marki takie jak Freya, Fantasie, Panach) 65(30)G. W polskiej niedrogiej Melissie celuj na początek w 65J. Więcej informacji o markach, modelach oraz listy przyjaznych sklepów stacjonarnych i internetowych znajdziesz tu: www.biusciaste.prv.pl :)