Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weksor

Czemu wiążecie się facetami skoro są tacy beznadziejni?

Polecane posty

Ciągle piszecie jacy to są po pierwsze chamscy, po drugie pierdołowaci, po trzecie tępi. To czemu macie chłopaków, mężów? Nie lepiej żebyście były same albo wiązały się w pary z innymi dziewczynami zamiast z tymi idiotami czyli nami?

Ojej...to juz nie mozna ponarzekac sobie troche?chyba to nie grzech :) zreszta faceci tez narzekaja na Nas np ze kobiety to szmaty,materialistki itp itd a jednak wiaza sie z Nami :)

--->Jacek1982 Z tego co wiem, to już nie tak długo dzięki osiągnięciom nauki kobiety będą mogły się rozmnażać same. --->SheIsDangerous To znaczy, że chcecie nas mimo tego, że mamy praktycznie same wady?

Gość marzena20lat
Ja mam dopiero 20lat a jak pomyśle o facecie to mnie mdli wszytkiego mi sie odechciało tyle dziadostwa mnie spodkało ze nie da sie tego opisac nie wiem nawet czy kiedykolwiek bede chciała z jakims byc

Gość marzena20lat
od roku jestem sama czuje wreszcie że żyje jestem pogodna ciesze sie życiem

Gość Ju...
Ja się nie wiążę.:)

Gość do weksora
wiążemy sie z ideałami, których udajecie by tylko któraś z nas usidlić, a gdy zostajemy waszymi żonami, nosimy w brzuszku wasze dziecko, to wtedy nie chce się już wam udawać rycerza (bo ile można) i pokazujecie jacy jesteście naprawdę. a wtedy mu rozczarowane narzekamy..

No to może przekażcie waszym młodszym koleżankom, żeby się z nami nie zadawały?

nie oszukujmy sie kobieta i mezczyzna sa stworzeni do tego zeby zyc razem i potrzebuja sie nawazajem ,nie chodzi tutaj tylko o sex ale i o aspekt ekonomiczny czy tez hmm..nazwijmy to duchowy :) Choc jesli chodzi o kontakty seksualane to kobieta kobieta tez dobrze zrobi a nawet lepiej niz facet choc to zalezy od upodobania hehe. Czy chcemy Was mimo ze macie tyle wad?wiesz...nikt nie jest idealny ani Wy ani My wiec jesli ktos szuka idealu to raczej go nie znajdzie :) Kazdy czlowiek ma swoje indywidualne potrzeby,jeden nie potrafi zyc bez osoby wspierajacej itp itd a drugi moze wiec jesli kobiecie czy facetowi przeszkadzaja wady plci przeciwnej nie musi zyc z druga osoba,moze utrzymywac tylko kontakty seksulane. Osobisie jak narazie nie odczuwam potrzeby bycia w zwiazku moze to dlatego ze mam dopiero 20 lat a moze przyczyna jest to ze cenie sobie wolnosc.Jak dla mnie bycie z kims jest ograniczeniem w pewnym sensie swobody a tego nie znioslabym

Gość do weksora
ale niestety nie umiemy uczyc sie na cudzych błedach.. niezmiennie towarzyszy nam myślL mnie to nei spotka :O

Może kiedy naukowcy opracują już metodę, dzięki której będziecie mogły mięc dzieci bez naszej pomocy, dacie sobie wreszcie z nami spokój raz na zawsze?

nigdy nie chowam się pod pomarańczami :)dla przypomnienia...... a tak na marginesie ja mam z facetami zawsze lepszy kontakt niż z kobietami lepiej sie dogaduje ........ tak od czasów piaskownicy i łażenia po drzewach, nawet sie resorakami bawiłam ech ...... nawet teraz zamiast ciuchów wolę mieć jakieś gadżety jak nowa komórka , pendrivy czy dyski najlepiej jak najbardziej pojemne i o wielkości paczki papierosów a i nie tylko to....ech nie będę nic mówić

no dzieciom tatusiowie są potrzebni no dajcie ,że spokój przeciez to normalny stan rzeczy a że niespełnione królewny chciały by wszystko naraz to potem tak twierdzą ,że wszyscy są beznadziejni bo.... i cała lista wad facetów się posypie

tak samo jak czarownica mam przyjaciol prawie samych facetow i wogole wole towrzystwo ich niz dziewczyn moze dlatego ze nie obgaduja tak ja laski czuje sie przy nich duzo swobodniej no i mozna z nimi poświrowac powyglupiac i nie powiedza że jestem porąbana bo cos tam cos tam :) A co najwazniejsze mozna sie do nich przytulic:) Tak przy okazji pozdrawiam Micha,Daro i Świra-KOCHAM WAS MIŚKI MOJE KOCHANE mua mua :*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Gość ja dlatego
że są tańsi niż wibrator

bo są głupie i naiwne,myślą że tacy jeszcze się zmienią.Złudne myslenie/nadzieje. :]

widzisz Shels może ja tez obgadywanie bab i oszmacanie się wzajemne mnie nie rajcuje jak mają problem obrobią dupę za plecami,że szok ale wprost nie powiedzą , no i jak którąś zżera zazdrość o cos tam to jej łatwo nie przejdzie i będzie truc całe życie ,ze jestes taka a siaka nie nie mogę takich rzeczy zrozumieć

Czarownica-->jak to dobrze ze jest ktos podobny do mnie a juz myslalam ze jestem jakas dziwna.Tak samo zawsze wolalam bawic sie samochodami z bracmi niz lalkami a jak Mikolaj przyniosl mi samochod zdalnie sterowany to myslalam ze umre ze szczescia nawet teraz mimo ze jestem stara baba czesto wyjmuje go i sie bawie.Tak samo zainteresowania mam bardziej meskie niz \"babskie\" a mianowicie:auto tunning,broń no i motory.ale to nie znaczy ze jestem jakims babo -chlopem lubie tez typowe kobiece zajecia(oprocz gotowania).

powiem ci coś Ama_leta twoje prostackie zaczepki ignoruję od tej pory (na marginesie z każdego miejsca na ziemi można przeglądać sobie każdy portal a takie forum żadnej przeszkody nie stanowi)

wiesz co Shels ja akurat motory nie bo to sprzęt dla potencjalnych dawców narządów ale , broń oraz auta jak najbardziej , wszelkie gadżety i sportu nie tylko ekstremalne też ;)

dokaldnie tez tego nie lubie a tym bardziej nie rozumiem.Zazwyczaj jesli mi cos nie pasuje mowie to wprost choc przez to mialam i mam czasem klopoty,ludzie mowia mi ze jestem chamska i bezczelna ale wole zeby tak mnie postrzegali niz tłamsic cos w sobie i obgadywac za plecami.

Shels ja tak samo jak mi coś nie pasi mówię wprost to chyba normalne wiesz co jak nawet nie raz zmieniałam mieszkanie na studiach ;) to z facetami najlepiej się mieszkało ;) przynajmniej miałam o czym pogadać a pomyśl sobie czy z jakąś taką pospolitą(100%wą) laską oglądałabyś mecz albo wyscigi formuły1 ???

no cos Ty ,kiedys jak przyszla do mnie kolezanka a ja ogladalam mecz pilki noznej to powiedziala mi ze jestem nienormalna i kazala wylaczyc TV. Nie moja wina ze mnie cos wiecej intereuje niz farby do wlosow,balsamy,kosmetyczki i takie tam duperele.

wiesz co Shels może i to dziwne ,że Ci kazała wyłączyć TV ale tak na marginesie ja latam od czasu do czasu do kosmetyczki ;) i to wg Ciebie chyba nie jest złe mam nadzieję ;) jakoś tak wiem ,ze nie zaniecham dbania o siebie

a odnośnie farbowania i tipsów powiem Ci takie dwie rzeczy Shels 1. mam strasznie gęste i ciemne włosy kłopotliwe do farbowania podcinam tylko ;) a 2.tipsy przeszkadzają mi w pracy oraz z racji dyscypliny sportowej ;) nie mogę mieć długich paznokci ;)