Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weksor

Czemu wiążecie się facetami skoro są tacy beznadziejni?

Polecane posty

nie no ja tez o siebie dbam ,chodze do kosmetyczki i mam fiola na punkcie balsamow do ciala i blyszczykow do ust ale bez przesady nie gadam non stop o tym,uwazam ze sa ciekawsze tematy do rozmowy :)

Bardzo czesto wchodze w konflikt z kolezankami z klasyczy z roku.Probuja mi dopiec tylko dlatego ze mam dobry kontakt z chlopakami z grupy ,jesoo dla mnie to jest zenujace .

Gość rrraaaanny
jakie wy jestescie glupie

ja tak nie myślę o facetach mam fajnego, zawsze na fajnych trafiałam tak pewnie myślą zawiedzione stare panny które czekają nieskończenie długo na faceta idealnego (mam takie koleżanki ech szkoda gadać)

wiesz co Ama_leta powiem Ci coś ;) tak stwierdzam po twoich wypowiedziach wystarczy kilka tutaj nawet i dochodzę do wniosku ,że jesteś nie ciekawą osóbką która ma problemy ze sobą bo się czepiasz innych bezpodstawnie kobita ci powiedziała ,że nie będzie z Tobą gadać a Ty dalej swoje masz jakiś problem czy co ?

a po za tym jak sprawdzisz ,że ktoś pisze prawdę czy nie prawdę ? zastanów się i tez z Tobą nie będę gadać wiesz co jesteś dziwną osobą

widocznie zlazłaś za skórę daj spokój jak sie chcesz żalić to mnie w to nie wplączesz gadać z Tobą nie mam ochoty sorki!!!! KONIEC DYSKUSJI

do Ama_leta-->chyba zle odczytalas to co pisalysmy,bynajmniej nie chodzilo mi zeby przekonac kogos ze mam zajebisty kontakt z facetami,wymianialysmy sie tylko swoimi uwagami.

nie wiem czemu się tak ktoś czepił facetów w tym topiku ??? kto mi wyjaśni ??? tak jak Weksor to napisał/a ja tam do nich nic nie mam ,może trafić trafiłam na jakąś pierdołę czy ważniaka ale to wśród kolegów sąsiadów etc. ale to był znikomy procent chyba dochodzę do wniosku,że to zdanie rozczarowanych księżniczek jednak :(

Gość takatam sobie jedna
dziwny ten topik się zrobił :(

hej Czrownica ,sorka ze tak zniknelam nagle ale net mi cos szwankuje i czasami nie moge wejsc na niektore strony. ama_let->bynajmniej tak jak napisalam nie jestem chlopo-babo i posiadam cechy kobiece :] A co widzisz zlego w tym ze koledzy traktuja mnie jak kumpele?nie jestem porcelanowa lalą i nie musza obchodzic sie ze mna jak z jajkiem.

dziwne masz wypowiedzi Ama coś tam ale wiesz co??coś chyba jest nie tak z Tobą jeśli od razu tak naskakujesz na kogoś nawet jak widzisz ledwo się pojawi,że (po przeczytaniu tego wszystkiego nie da się nie zauważyć)ktoś Cię kompletnie zlał (sorki za wyrażenie) albo zdanie ,że w czyjeś słowo nie wierzysz a po co tak piszesz ? przecież i tak z tego twojego wnioskowania ktoś sobie nic nie robi, a jeśli byłaby to prawda (nie wiem bo nie w temacie jestem) to co pójdziesz się otrujesz z tego powodu weź się zastanów

persona non granta-nikt tutaj facetow sie nie uczepil :) Tak jak wczesniej napisalam mozna wsrod nich znalezc chamów,prostakow itp itd ale i calkiem fajnych \"okazow\" zreszta tak jak i wsrod kobiet(bez obrazy)

Shels zapraszam na maila jesteś bardzo ciekawą osobą ;) jestem hetero zaznaczam ;) dobra nie wiem co reszta na to ale mam to gdzieś :D

Gość drewniane gumniaki...
już nic z tego nie wiem

ama_leta--->koledzy traktuja mnie jak kumpele ale to nie znaczy ze tluczemy sie nawazajem(choc zdarza sie ale tylko tak na zarty),klepia mnie po ramieniu i mowia\"siema stara\" czy cos w tym rodzaju. stara wiedzma-->bynajmniej nie pomyslalam ze moglabys byc lesbijka hehe

zdecydowanie wole na gg choc jak narazie nie jest to mozliwe od kilku miesiecy nie dziala mi i nie wiem co z tym zrobic oddawalam do naprawy zloma ale po miesiacu oddali mi takiego jaki byl.z netem jest wszystko ok wiec nie wiem o co biega,dlatego tez zaczelam bywac na kafe hehe

można pogadać owszem co prawda mnie kilka osób nie lubi na uczuciowym ale jeszcze się nie pojawiły (bynajmniej nie komiczne mam faceta ale tego gościa to wręcz ubóstwiam)