Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukus

panikowac?czy co?

Polecane posty

Gość kukus

Ciaza?Realne, biore ponad pol roku Yasminelle, bylam na imprezce, i po 2 godzinkach zwrocilam pigulke (to byla druga z bilistra), no i poszlam spac... nastepna wzielam po 12.5 godziny (przy czym tamta sie 2 godziny wchlaniala) lekarz powiedzial,ze prawdopodobienstwo ciazy jest znikome. Seksik byl, z moim narzeczonym, no ale jak to jest?hmm, teraz jestem bardzo przemeczona, bole brzucha, mdlosci, ale ja jestem osoba zyjaca na wysokich obrotach i zestresowana... HM?czekam na opinie...

Gość psyccholog
tabletka raczej sie wchlonela po2godzinach!podzielam zdanie twego lekarza!a jesli chodzoi o dolegliwosci to sama je pewnie wyolbrzymiwsz!

Gość kukus
no i kicha :( jestem w ciąży :( gdzie w Krakowie można usunąć?

Gość kukus
Sam fakt, ze jest mail obok, chyba o czyms swiadczy (skoro ja jako autorka go nie podawalam) - jakze poularna jest zabawa w podszywacza ... A ja pytalam o sensowne argumenty!nigdy nie usunelabym ciazy!

zalezy od tabletki, moja wchłania się 4 godziny (tak napisane w ulotce) napisane jest tez że w przypadku 1 tygodnia i wpadki trzeba skontaktowac się z lekarzem na poczatku brania tabletek trzeba bardzo pamietać o terminach !! ...Ja raz miałam wtopę w 6 dniu spóźniłam sie o prawie 18 godzin ale nie uprawiałam sexu w tym pierwszym tyg przed wpadką ale w sumie jak lekarz Ci powiedzial to czemu szukasz odpowiedzi na forum ;) ?

Gość halenka
nie wiem czemu :) chyba od bolu brzucha :) moje sie niby maja 3-4 wchlaniac, ale podobno proces ten przebiega duzo szybciej :) poza tym, nastepna zostala przyjeta juz po 12.5 ... wiecie czemu?nie wiem... moze glupota :D