Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Mam pytanie do kobiety/faceta zajmujacych sie zyciem seksualnym

Polecane posty

Gość Pawel21

Otoz,tak wedlug statystyk ile mlody chlopak(21 lat)moze wytrzymac bez seksu czy sa prowadzone badania na ten temat? Nie wiem miesiac 2 miesiace czy zalezy to indywidualnej strony kazdego z nas czy jednak jest jakis ogolnie przyjmowany standard w tej kwestii.?

Gość ghff
mozna wytrzymac az do smierci . To kwestia osobnicza.OD braku tego sie nie umiera

Gość Pawel21
Pewnie tak,ale tak mnie zaciekawilo czy sa jakies badania przeprowadzane.

Gość sdsa
a ty co, prawiczek czy nie?

Gość mnie się wydaje Paweł
że jeszcze cię dlugo potrzyma ta ochota. tak na mój gust.

Gość Pawel21
Owszem bo nie robilem tego jeszcze.

Gość no no i nic nie stoi na
przeszkodzie byś dalej tego nie robił :classic_cool:

Gość Pawel21
Nie jestem na PW pewnie jak byym studiowal medycyne nie zadawal bym tego pytania. Nie wiem,a moze inaczej tu juz zapytam o seks oralny dziewczzyny ile wasi faceci potrafia wytrzymac kiedy (zabrzmi to brutalnie,ale co tam)robicie mu laske tzn ile czasu zajmuje wam doprowadzenie go do wytrysku??.

widac ze jestes prawiczkiem,masz fiola na tym punkcie.Lepiej idz i ulzyj sobie i nie zadawaj takich glupich pytan bo one sa oczywiste-jestes kompletnie zielony .

Gość sdsa
a czemu tak bardzo Cie to interesuje? Najpierw pytasz, ile facet moze wytrzymac bez seksu, moze 2 tygodnie, a pozniej piszesz, ze sam jestes prawiczkiem. Wiec odpowiadam na pytanie, facet moze wytrzymac bez seksu conajmniej 21 lat :P

Gość Pawel21
Nie mam fiola na tym punkcie po prostu pytam Shels. Chce tylko powiedziec,ze nie ma obowiazku odpowiadac mi na te pytanie jesli topic nie pociagnie coz po proszze moderatora o usuniecie go . Proste Shels

Gość Pawel21
A co do mojej aktywnosci seksualnej owszem czasami mi sie zdarza zjechac z recznego,ale to sie zdarza raz na miesiac dwa. No co czasami czlowiek musi

Gość Pawel21
Pewnie ciezko jest pani (Bezsensu),ale moze jakises swiece no przeciez pani zna te kobiece sztuczki :)

Gość
Potrzeba seksualna jest jedną z potrzeb biologicznych, która nie zaspokojona nie prowadzi do śmierci człowieka. Tylko nerwic, depresji i innych takich tam mało przyjemnych... Spójrzcie na Pusię... :P I kilka innych ciekawych person z tego forum :P.