Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkaniee

jak tu odlozyc na wlasne mieszkanie??ile zWas w wieku 24 lat kupilo wlasne??

Polecane posty

Gość mieszkaniee

Gość studentka była
w wieku 24 to możesz raczej 1) dostać od rodziców 2) wziąc kredyt (jeżeli nie na siebie to na rodziców) Ale wiem, że w wieku 25 sie da (oczywiście kredyt, ale przynajmnniej na siebie ) :) Nie łam sie

osób które kupiły własne mieszkanie w wieku 24 lat to jest raczej bardzo niewiele. Szczerze mówiąc to nie bardzo wierzę w to, że można mając 24 lata kupić sobie mieszkanie. Szkoda.

Gość kjabvfrlakjv
była tu kiedyś taka 22-latka co się chwaliła, że jest nauczycielką w szkole językowej i kupiła sobie właśnie kawalerkę.

ty chyba jestes glupia? a czemu ma brac kredyt na rodzicow? wiesz ze to przynajmniej 20 lat splacania??

Zejdzcie na ziemię. Nawet w zachodniej Europie młodą osobę nie stać na mieszkanie i większosć nie stać na kredyt. Mieszkania najczęściej kupują małżeństwa. Głównie biorą kredyt,. Ale stedy mają dwie pensje i łatwiej im podołać. No i mają wspólne rozliczanie małżónków, wieć państwo mniej im zabiera w podatkach. Ogromna większość sprzedawanych mieszkań jest kupowana przez małżeństwa na kredyt. W całej UE tak jest. Ale teraz jest jakaś kretyńska moda by w panienskim i kawalerskim okresie życia już mieszkać samemu. - - - - - - - - - Ja akurat mam własne mieszkanie bo dostałem w spadku. Inaczej bym nie miał. Ale i tak je wynajmuje. Kasę z wynajmu daje do domu. Swoją pensje mam dla siebie. Jak będe miał narzeczoną to wtedy tam pójdę.

kiedy sobie kupowałeś? i jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego zapierdzielania na 2 etaty żeby dało to dość kasy na mieszkanie po roku 🖐️ żeby nazbierać w rok 100 tyś trzeba by miesięcznie ponad 8 tyś odkładać :classic_cool: jakoś tego nie widzę 🖐️ no chyba że na kredyt z 1/4 wkładu własnego... to jeszcze

Gość hgfvudsyghjbcx
Ja pomimo ze duzo odlozylam bedac za granica (3lata) to i tak mi nie starczy na wlasne mieszkanie , nawet w takiej miescinie jak moja (60000mieszkancow). dopiero co skonczylam 23lata:/ I jak to jest?