Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronna

czy wierni faceci to mit?

Polecane posty

Gość biedronna

Gość obawiam
się ,że niestety tak:(

Gość aneli
Nie wierzę w ich wierność i nigdy już nie zaufam.

mit ..to wrzucanie wszystkich do jednego worka po tym jak skrzywdzi jeden.

Gość biedronna
czy to znaczy ,ze wchodzac w malzenstwo , zwiazek -lepiej od razu zalozyc,ze facet zdradzi?

Gość biedronna
a skad to wiesz?

Gość biedronna
moj tez poawiecal, a potem okazalo sie, ze nie przeszkadzalo mu to w pracy sie z kims spotykac...

Gość no chyba że sa
tak brzydcy i beznadziejni że nikt ich więcej nie chce. Wtedy są wierni :)

Gość do tej wyżej
widzę, że można być jeszcze bardziej bezdennie głupim niż Doda:O no cóż... współczucia:O

jezu baby zmiłujcie sie!jeśli przejechałaś sie na facecie to powinnas poszukać w tym nie tylko jego winy ale i swojej bo to właśnie najtrudniej zauważyc.Nie mówie tu o jakiejs mentalności faceta do zdrady bo jezeli takowa istnieje iwiesz ze to sie działo wcześniej to wiedziałas na co się decydujesz,a jeśli zaszło to pierwszy raz to zastanów sie dlaczego.pewnie było pieknie obiadki i spacery ale widocznie czegos brakowało i tu trzeba sie zastanowić a nie skreślać wszystkich.

ani moj maz, ani ja nie jestesmy brzydcy, ani beznadziejni. Jestesmy odpowiedzialni i malzenstwo dla nas nie jest zabawa. Od poczatku wiedzielismy, ze zycie przyniesie ze soba wiele zagrozen. Jestesmy juz razem 23 lata, mamy dwie dorosle corki, a teraz czekamy na synka :). Maz calkiem oszalal i mowi, ze z kazdym dniem coraz mocniej mnie kocha :) Dla takich chwil warto zyc :)

Gość biedronna
tak, tak, ale tu sie wypowiadaja same kobiety, ktore wirza i ufaja a potem jak grom z jasnego nieba...

Gość studiowałam na
kierunku gdzie wykładowcy to w 90% faceci, sami żonaci, a studiowały głównie dziewczyny. Z całego grona wykładowców, a było ich ponad dwudziestu, za mojej "kadencji" tylko jeden nie przelecial jakiejś studentki, gdy miał okazję. Reszta dupczy az milo.

Gość biedronna
no wlasnie, dochodze do wniosku, ze im bardziej sie faceta olewa, tym bardziej on sie stara... gotowanie obiadkow, dogadzanie, a potem okazuje sie , ze seks z toba juz go dawno nie kreci, nie widzi sensu w zyciu...

Gość kolila
studiowałam na > He he a ty byłaś ich materacem.....no chyba , ze tą studentką ktorą (jak to nazwałaś) dupczyli :D

ja tam wierze mężowi ...jak mnie zdradzi bede sie martwic zycie jest takie zaskakujace ze sama nie wiesz czy bedziesz wierna po kres..nigyd nie mów nigdy

Gość studiowałam na
wybacz kiciu że cię rozczaruję ale ja nie. Za to kilka moich koleżanek tak i stąd to wiem. Życzę więcej dobrego humoru naiwnym żonom które się tak oburzają.

Gość szyszkaaaaaaaaaa
ja uważam ze zaden mit. ufam mojemu w 100% on mi rownież. nigdy sie nie zawiodłam, on tez nie. a dodam, że oboje jestesmy rozrywkowi towarzyscy i obiektywnie stwierdzajac ładni :P wiec to zalezy po prostu od charakteru. moj ojciec tez cale zycie jest wierny mamie i nawzajem. podobnie rodzice mojego mezczyzny. moze to kwestia wychowania.

Gość podzielam__
ja tez mam faceta od 8 lat, który jest mi wierny.

studiwałam na sluchaj jesli masz jakis awers do malzenstwa i do mezczyzn to prosze bardzo ale nie wmawiaj mi ze moj czy niektorych dziewczyn maz ja zdradza bo wiesz to wlasnie takich dziewczyn ktore uwazaja ze robily wszystko bo odbebnily prace domowe a to gowno prawda troche milosci czulosci zrozumienia anie gary gary gary i wiesz jesli ktos zdradzil to wydaje mi sie ze poprostu meczylsie z druga osoba a ja takiego czlowieka nie chciala bym miec przy sobie i zmuszac go do bycia ze mna.a to o czym mowicie to jest usprawiedliwianie samych siebie i nie dopatrzenia w swoich postepowaniach wiec dajcie na luz albo zmiencie topik na temat zrzeszenie zdradzonych zon,a wiesz mysle ze jakby te kobiety umialy podniesc sie i rozmawiac z mezem badz eks i pokazac ze sa czegos warte to wtedy im by dalo po dupie a nie siedziec i uzalac sie.

Gość Oliwa sprawiedliwa
Dobrze jest ufać , na zaufaniu polega dobry związek , ale nigdy nie mów nigdy zarówno mężczyźni jak i kobiety zdradzają , nawet tacy którzy się zarzekają na wszystkie świętości ,że nigdy .... Smieszą mnie kobiety które są takie pewne swoich mężów ... jest takie stare przysłowie okazja czyni złodzieja i tak samo jest ze zdradą , nawet samego siebie nie można być pewnym do końca !!!!

prawda jesat taka: jesli facet jest uczciwy w kazdej dziedzinie zycia to nie zdradzi. mojemu ufam, bo wiem ze jest uczciwy. jesli bedzie chcial skoczyc na bok to najpierw sie ze man rozstanie, a potem pojdzie z inna. choc to malo prawdopodobne :D

zycze wszystkim, aby byly tak smieszne jak ja i tak jak ja ufaly swoim partnerom :)