Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Jak to jest z tą nocą poslubną w końcu?

Polecane posty

Bo ja słyszałam, że połowa par idzie po weselu normalnie spać, bo sa zbyt zmęczeni żeby jeszcze mieć ochote na prawdziwą \'noc poslubną\'? Jak było z Wami? Jak to w ogóle dziewczyny wygląda \'od kuchni\'? (oczywiście pytanie do tych, które nie zbyły zbyt zmęczone :P ) zostajecie w sukniach slubnych i zcekacie az facet je z Was ściągnie czy idziecie najpierw do łazienki, myjecie się i rpzebieracie w bieliznę slubną? ciekawa jestem...

Ja jestem jeszcze przed noca poslubna ;) Wesele mamy do 1:00 wiec nie bede zmeczona ;) Sama nie wiem jak zrobic... Czy czekac az zdejmie? bedzie mu ciezko... Zakupilam gorsecik na ta okazje ;) mam nadzieje ze mu sie spodoba

Gość jablko w ciescie
my mielismy bardzo udane wesele, ktore skonczylo sie chyba ok 5, zanim dotarlismy do hotelu troche czasu minelo, ale i tak mielismy ochote na malzenski seks ;) nie kupowalam nic extra, wystarczyla bielizna i ponczoszki, ktore mialam na sobie... to bardzo jara mojego meza;) bylo smacznie;)))

Gość jablko w ciescie
u nas bylo tak i pewnie tak jest w weiekszosci hoteli, ze jak sie rezerwuje dla nowozencow i gosci weselnych (mielismy kilku przyjezdnych) to doba nie konczy sie o 10 czy 12. Hotele ida na reke :)

moje wesele trwało do szóstej rano. zanim dotarliśmy do domu było wpół do siódmej. ze zmęczenia chciało mi się rzygać a co dopiero myśleć o seksie :o

ja jestem śpiochem strasznym, nie wiem jak ja wytrzymam do oczepin a co dopiero gdzies do rana :o ja mam zawsze taką krytyczną godzinę ok. 23 i chce mi sie spac, normalnie zawsze na każdej imprezie przysypiam, spie z godzine a potem sie busze i moge jesczez do 2:00 rpzesiedziec ale dluzej no nie ma szans..my nigdy nie bywalismy na imprezach dluzej niz do 2 dlatego ja nie wiem jak to bedzie wyglaalo :o masakra normalnie :o mam andzieje, ze goscie swina sie wczesniej, chociaz i tak jakoś spiąco mi sie widzi ta \'noc poslubna\' :P

a to już trzeba mieć? no bez jaj gagatka :P nawet terminu u ksiedza nie mamy :P narazie tylko sala, fotograf, orkiestra, kamerzysta i kucharka :P

a nie przeterminuje sie? (a gdzie :P ? ej, a slsyzalas o tych zatrutych alkoholach? ..ja tam sie boje :/ )

no tak tylko zapytałam, bo w kauflandzie jest promocja na absolwenta :) my dzis kupilismy :) wiec mamy juz z głowy :) A slub bedziesz gdzie miec ??

nie słyszałam o zatrutych??!! A co???? nie przeterminuje sie :) spokojnie :) alkolol jest bezterminowy :)

Gość kik*
pierwsza noc podróży poślubnej. a potem każda następna.;) po weselu nie było siły i chęci.

My mieliśmy się bawić do 2, ale goście zasiedzieli się do 6. Mieliśmy takie założenie, że wypada zostać do ostatniego gościa. Może gdybyśmy wcześniej zastrzegli, że wesele kończy się o 2, to goście by wyszli, ale tak to musiałam z nimi siedzieć. Ja też nie potrafię się bawić całą noc, już gdzieś tak od 1 byłam w wisielczym nastroju i chciało mi się spać. Po powrocie do domu musiałam się położyć, zresztą była już 7.

gagatka, ja mieszkam zaraz przy Kauflandzie :P ale o kupowaniu alkoholu to nawte nie myślałam, zreszta ogólnie myślałam, że takie ilości to sie w hurtowni załatwia a nie w sklepie? :P a wesele robie w Kasynie a slub u Karoliny Kózki a Ty gdzie robisz?

sękata ja slub bede miec w katedrze, a weslele w Tarnowiance!! Ja terz myslałam, ze kupie w hurtowni, ale kupilismy w sklepie i mamy z głowy :)

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
My wyszliśmy z wesela hmm koło 7? nie pamiętam już... pojechaliśmy do hotelu i jeszcze do 9 czy 10 rozmawialiśmy, przeżywaliśmy ślub i wesele, czytaliśmy kartki od gości... a potem była nasza noc poślubna (chyba już bardziej poranek) ;) mieliśmy siłę ;) Na noc poślubną zawsze ;)

my jestes narazie po slubie cywilnym i byla prawdziwa noc poslubna:P Moj maz wzial mnie o 21 z naszej imprezy i pojechalismy do hotelu w przepieknym zameczku:) Dobrze wiedzial,ze to bylo moje marzenie:)Koscielny przed nami w maju :P pozdrawiam

Ja sobie nie wyobrazam nocy poślubnej, wesele w najlepszym wypadku skonczys ie koło 5, zajedziemy do domu bedzie 6 (trzeba jeszcze zabrac zarcie z restauracji) umyjemy sie polozymy sie spac :) i zaraz bedzie tzreba wstawac na poprawiny :)

Gość ona ... .... ....
Pracuję w hotelu i jeśli mamy taką informację iż pokój będzie wynajęty na noc poślubną para mloda dostaje śniadanie do pokoju po oczywiście wcześniejszym kontakcie telefonicznym. Recepcjonistka w momencie przyjmowania młodych ( ograniczamy proces meldowania do minimum) pyta o której chcą zjeść śniadanie i ew.przyjmuje zamówienie. Natomiast dobe hotelową często przedłużamy do 15 - 17 godziny. Pozdrawiam