Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyślającaozwiązku

no i przyszła na mnie kolej

Polecane posty

aby się wygadać, czy ktoś odpisze czy nie... chyba nie ważne, ale chciałabym sie wygadać, może akurat ktoś będzie miał jakieś mądre spostrzeżenie, a może po prostu dobrze mi zrobi wygadanie się? spojrzę na to z dystansem.Oczywiście chodzi o mojego chłopaka, spotykamy się od 1.5roku i niby jest fajnie ale mam własnie ale:(,to jest dobry chłopak, jednak chyba nie dla mnie, o wszystkim trzeba mu mówić, że kobiecie trzeba kwiaty kupować, zabiegać o nią, dbac o nią. ja staram się sprawiać mu przyjemność, gdy jest mu źle pocieszam, a gdy mi jest źle to słyszę tylko bedzei dobrze, i tyle! wałsnie o takie drobne rzeczy mi chodzi, a może ja przesadzam? i wszytko jest jak być powinno? chyba jednak tylko wygadać się chciałm...

nie! nie chce przestać go kochać, sama nie wiem co to jest, fakt, że mam trudny czas teraz stałam się dość nerwowa i drobnostki moga spowodować u mnie zły nastrój i takie właśnie wątpliwości. ale skoro on o tym wie to czy nie powinien chociaz w tym okresie się strać jakoś bardziej?

Dobra fajnie a co ty ostatnio zrobilaś dla niego czy ty potrafisz go wysłuchać

tak potrafię sluchać dlatego wiem co mu przyjemność sprawia i staram się mu ją dawać (mówię o rożnych dziedzinach życia), ale żeby nie było nie jestem jakaś paniusią uwieszającą się facetowi na ramieniu, w stylu ja mu daję wszystko a on mi nie! czesto mówię gdy mi nie pasuje, ale ostatnio mam dość, bo ile można mówic...a może mam teraz, niestety za duzo wolnego i głupoty mi do głowy przychodzą! ja po prostu chciałabym poczuc się wyjątkowo, wspaniale jako ta najważniejsza i najpiękniejsza przy nim:(, z tego co wiem to on tak przy mnie sie czuje, wiem bo mowi mi to!

Gość ShiningStar
Witam Ciebie :) Jestem ze swoim fsacetem 5 lat i kurde tez mialam taki problem .. i co gorsza nie udalo mi sie go zniwelowac... przyzwyczailam sie... moze i lepiej... no coz jedni sa tacy, a inni nie;/

to skoro nie czujesz się przy facecie yjątkowa to nie ten facet krótko zwięźle i na temat brutalnie rzecz ujmująć wróże koniec związku w ciągu 1/2 roku :P

dzięki chłopaki i dziewczęta.. mam nadzieje Gnomie, że mylisz się jednak:), może to naprawdę wina tego , ze nie mam już nic innego do roboty niż myślenie, wkrótce ide do pracy więc to się zmieni...mam nadzieję:) ShiningStar a jesteś szczęsliwa?