Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masskiss

Okres pytanie

Polecane posty

Gość Masskiss

Witam. Moja dziewczyna od pewnego czasu ma okres mniej obfity i dłuzszy. Czym to moze być spowodowane? Bierze talbletki anty. dzieki dziewczyny za odpowiedzi:)

Gość APETITAAA
T A B L E T K A M I

Gość Masskiss
Podczas brania tabletek zachodzą takie zmiany? Prosze nie krzyczeć bo ja w tych sprawach nie bardzo:)

Gość Masskiss
tylko że ona bierze od półtora roku a to sie zaczeło jakies 4 miesiące temu:)

Gość Masskiss
Tableki ciągle te same. Nawet po dłuższym okresie takie zmiany zachodza?

Gość rany dziewczyny
naprawdę jesteście takie głupie czy takie niedoinformowane??? podczas brania tabletek anty NIE MA czegoś takiego jak OKRES!!! wbijcie to sobie do głowy!!! jest krwawienie z odstawienia, które nei jest miesiaczką, a tylko jej substytutem dlatego nei ma co porównywać normalnej miesiaczki do krwawienia z odstawienia podczas brania tabletek anty

Gość ksk
prosze o pomoc. moja dziewczyna bała sie ze zaszła w ciąze ale wkoncu dostała okres tylko ze nie spuzniał sie ale zaczoł się wczsniej i to około 8 dni przed planowanym, jest strasznie obfity. w trzecim dniu krwawienia kiedy (jak ona twierdziła ) bylo ono bardzo słabe uprawialismy sex na początku bylo normalnie ale nagle zaczela strasznie krwawić.ona muwi ze jest z tym coś nie tak krew byla bardzo zadka i dosłownie z niej kapalo. boje sie ze się jej cos stało albo ze jest w ciązy prosze drogie panie napiszcie oco tu chodzi.