Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeaninka

PROSZE O RADE..

Polecane posty

Gość jeaninka

chodzi o tabletki antykoncepcyjne JEEANINE...koncze 2 listek a efektow nie widac..chodzi o cere..caly czas sie bardzo przetluszcza..bardzo...i syfki tez wychodza...juz nie wiem co robic..brac jeszcze 3 opakowanie..?? i wlosy tez mi zaczely mocno wychodzic..ale nie wiem czy to od tych tabletek..juz nie daje rady:( prosze o pomoc..chce mic wreszcie normalna cere..normalnie zyc..

Gość jeaninka
????

Gość gi
wez jeszcze jedno opakowanie a jak nie to popros lekarza o badanie hormonow i przepisanie nowych tabletek. ja mialam straszna cere, trafilam na super pania dermatolog ktora robila mi czyszczenie skory kwasem, czujesz takie male igielki na skorze, ale to nie jest bolesne i od tamtej pory mam zero problemow. do tego jak juz bedzie z twoja skora mozesz poprosic o tetracykline, kosztowne ale dziala

Gość gi
na wlosy polecam 2 razy w tygodniu 2 zoltka z oliwa z oliwek i zostawic na 10 min, wygladza ci sie i powinny przestac wypadac, dobry jest tez skrzyp polny

Gość jeaninka
moim najgorszym problemem jest to ze mam tlusta skore;/ bo przez to mam te zaskorniaki i czasami duze bolwy....ja juz nie mam sily ..naprawde...a za ponad miesiac studniowka:(:(

Gość gi
oj w miesiac to tylko troszke polepszysz, pamietaj nie dawaj zadnych kremow jak masz tlusta skore bo to pogarsza, idz do dermatologa niech ci przepisze jakas masc,

Gość jeaninka
no ale jak mialam masc przepisana przez dermatologa to dosc ze pomogla po pol roku to dzialala ok 3 miesiace i potem znowu masakra...te mascie tylko wysuszaja i jest wiecej loju;/...kurde chcialam pochodzic do solarium przed ta studniowka ..nie no jestem zalamana..;/

Gość gi
jedyne co to popros o zmiene pigulek po nastepnym opakowaniu i porozmawiaj o tetracyklinie, bardzo mocne tabletki i drogie, trzeba brac pare miesiecy ale mi pomogly, moja skora wygladala wtedy strasznie