Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie gotowacc

PAluszki surimi

Polecane posty

Kupilam, mrozene w lidlu za 1,99zl :classic_cool: Co to? Z czym to jesc? Jak przyrządzac - gotowac na parze.smazyc/zjesc surowe?:P

Gość cena wyraźnie wskazuje
że powinnaś je wyrzucić

Dobra, ale chce wiedziec co wyrzucam :o

:D:D:D dobra, daję przepis ale podejrzewam, że tych paluszków nie przełkniesz SAŁATKA Z KRABÓW Składniki - paczka mrożonych paluszków z surowych krabów Surimi - sałata lodowa - jogurt naturalny (bez cukru) - majonez - cytryna Paluszki rozmrozić, pokroić na kawałki ok. 2cm szerokości. Sałatę lodową pokroić na nie za duże paski. Wszystkie składniki wrzucić do miski, skropić cytryną. Z jogurtu i majonezu przygotować sos (w stosunku 1:1). Dodać go do wymieszanych składników i odstawić na ok. 10 minut dla "przegryzienia". Niczym nie doprawiać!!!!

cena wyraznie.. -> dzieki, sprobujemy, gorsze swinstwa sie jadlo :P

napisz czy smakowało

ale duzo poniejsza pora dnia...chcesz pewnie uslyszec "miales/as racje"? :classic_cool: Spokojna Twoja rozczochrana, jakby co to sklamie :P

Gość nie potrafię gotować
kurwa co za świństwo, smakuje jak obiad mojej teściowej!!!!!!!

jak były zamrożone to próbowałam je zjeść ale ukruszyłam sobie ostatniego zęba i teraz to już tylko papkę moę z tego zrobić

rzeczywiście nie potrafisz gotować :-(. Zamiast krabów zacznij od prostszych dań ...............sałatka z krabów jest de best tylko ja używam smażonych na oliwie ...........przepisy są rożne poszukaj.

a kraby mają być żywe czy surowe?

już powoli przechodzi mi ochota na owoce morza za dużo z tym roboty może lepiej kupię zupkę chińską krabową

Gość Eastenders
Sałatka z paluszków surimi: paluszki pokrojone w kostke puszka kukurydzy kapusta pekińska pokrojone i obrane z błonek pomarańcze do tego sos czosnkowy na jogurcie , sos podawac oddzielnie

mmm...ilu podszywaczy, az milo :P nie potrafie...to wiem i tego nie ukrywam. zy to znaczy, ze musze non stop jajecznice robic? ;) wzielam, bo wygladalo na cos gotowego, czyli nic ponad podgrzanie :) a dorzucenie skladnikow do salatki...no coz...powinnam dac rade :classic_cool:

Eastenders -> dzieki, ale wydaje mi sie, ze jak na poczatki mojej klulinarnej przygody to troche zbyt egoztyczne. przepis jednak zanotuje w moim magicznym zeszycie :) skoro tu tyle kucharzy to jeszcze poszaleje, a co :P mam mrozony drobno siekany szpinak, co dalej? mam tez mrozonke (brokuly, kalafior i marchew) - myslalam o wrzuceniu kostek rosolowych i zmiksowaniu na jakis krem, ale chyba cos oprocz kostek ejszcze dodac...jakie przyprawy? moze troche smietany/jogurtu? :)