Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmmmmmmmmmmm

Powiedzcie mi jak z nim zerwać?

Polecane posty

Gość Mmmmmmmmmmmmmm

Nie wiem jak z nim zerwać. jestesmy razem 2 lata.. ale ja chyba wcale nie chce juz dluzej z nim byc. Boje sie go.. :( Zawsze jak probuje zerwac to on starszy mnie ze bede miec przejebane.. Raz czy 2 nawet mnie uderzył a w czasie kłotni podnosi na mnie ręke i starszy.. To jest chory zwiazek, kocham go. ale wiem ze takie zwiazki nie maja przyszlosci. To samo ze spedzaniem czasu.. codzien sie widzimy i.. to juz mnie nudzi. Bo tylko siedzimy w domu.. Zawsze na wszystko jakąś wymówke znajdzie. Co mam robić? jak zerwać? i czy zrywac wogole?skoro kocham?:(

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmm
Po co zaczynalam z nim byc? bo sie w nim zakochalam.. na poczatku bylo bosko.. od roku sie psuje a ja boje sie zerwac.. ;( choc wiadomo sa i lepsze i gorsze dni.. Jak mowie mu ze zrywam to ten siedzi u mnie godzinami i mnie przeprasza.. obiecuje poprawe.. a ja ulegam ;(

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmm
Faith Hope Glory bez charakteru - zdziwil(a)byś się;)

Gość a dlaczego
słuchaj a dlaczego chcesz zrywać? może warto popracować nad tym związkiem usiądźcie we dwoje i pogadajcie o waszym związku co wam się nie podoba , a co należy zmienić, najprostszym rozwiązaniem jest zerwanie tutaj tak powszechna rada.

Gość dla mnie to
to jestes dobrym przykladem ulomnosci kobiety.

Gość madz
Mmmmmmm, ja mam to samo., tylko moj jest nad wyraz czuly i opiekunczy, a ja go juz nie kocham, tylko mieszkamy razem... Jak to skonczyc??

Gość Ewaaaaaa
BAGAM pomzcie mi mam chlopaka jestem z nim tylko kilka tygodni on ma problemy z alkoholem czesto przychodzil upity jak sie ze mna spotykal a sam mi obiecal ze nie bedzyie pic czesto imprezuje klocimy sie czesto ja juz chcialam zarwac ale on sobie podciol zylz i sie balam z nim rostac jak mam z nim skonczyc

Gość daria1755
zerwij z nim, znam przypadek ze dziewczyna miala podobnie do ciebie, chlopak byl zazdrosny, bil ja nawet, klocil sie, grozil jej samobojstwem i zabojstwem,jak chciala zerwac ostatecznie to ja zabil naprawde! wiec lepiej uciekaj poki jeszcze nie jest za pozno, jak mu pozwalasz na pokazanie ze jestes jego wlasnoscia to moze sie to poptem zle skonczyc.

Gość Mmmmmmmmmmmmmm
własnie powiedział ze ma chcęc mnie zerznąć co mam robic boje się go ratunku

Gość ZWIEWAJ....
wyprowadz sie jak najszybciej!!!! facet Cie nie szanuje i szantazuje:o zwiewaj od niego jak najszybciej!!!!!

Gość Very Bad Day...
Jak to jest...nie mam w żadnym wypadku pretensji to Ciebie droga autorko, ale same pchacie się do tych "Drani", a potem jedna drugiej radzi - uciekaj, zostaw go szybko i nic nie mów ;) A jak już macie tych spokojnych facetów, co naprawdę Was kochają to stajecie się nad wyraz wybredne, a bo ona taki, a bo taki więc najpierw uporajcie się same ze sobą, a potem pchajcie się w związek tak Wam radzę. A do Ciebie droga autorko to faktycznie musisz uciekać i znaleźć sobie normalnego chłopa, a nie sama siebie okłamujesz, ze nadal go kochasz, bo to już przesada. Innego wyjścia nie ma.

Gość jkhiuj
ja tez chce zerwać wady mnie przytłaczaja ale chłopak gdy mówie o zerwaniu chce sie powiesić itp,zaczyna sie długa historia bez końca

Gość LAWDWEGRG
"gdybym coś zmienić mógł pomiędzy nami to dziś bym wolał, żebyśmy się nigdy nie spotkali mam dosyć tej jazdy, bo to jest chore a między nami chemia jest jak między ogniem i wodorem to się nie może udać, trudno za sobą mam drzwi, już nie zobaczysz mnie jutro"