Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANaa

ŁYDKI SCHUDŁY MI O 2 CM

Polecane posty

Gość ZAŁAMANaa

A teraz wygladaja jak 2 cieniusienkie patyczki. Juz wczesniej byly szczuplutkie a teraz to juz tragedia.Jestem zalamana.Co moge zrobic zeby je pogrubic?

Gość NAGDAAAAA
jak ty to zrobiłas???? ja walcze wiecznie z grubością moich łydek i nie moge ich wyszczuplić :(

Gość ZAŁAMANaa
ojj chetnie bym sie z Toba zamienila. Schudlam 6 kg ale nie chcialam zeby mi lydki schudly bo i tak byly bardzo szczuple. Mialam bardzo masywne uda a tutaj takie szczupluskie lydki

Gość ZAŁAMANaa
up

Gość ZAŁAMANaa
Hannie a jak dlugo jezdzilas na rowerze? i ile km dziennie mniej wiecej?

mi od roweru wszystko schuIo, Iydki też żeby byIo odwrotnie trzeba ustawiać największe obciążenie

Gość ZAŁAMANaa
ogolnie to nie chce przytyc tylko chce cwiczeniami rozbudowac lydki conamniej o te 2 cm ktore stracilam a najlepiej to o 3 cm. Czy sa jeszcze jakies cwiczenia?

ja jezdzilam poprzednie wakacje prawie codziennie i nie wiem ile kilometrow ale dosc duzo, tak ze 3-4 h dziennie. strasznie mi urosly i jeszcze do dzisiaj to widze mimo ze sie staram ich za bardzo nie cwiczyc

Gość desperansa super
jak to zrobiłas poradz bo mam taka wage jak ty (ok.60 kg a chciałabym tak 55kg. z ta waga czułabym się najlepiej

Gość AnonimoWaaa
Jak zrzuciłas tyle kg. ja tez chce własnie 6 kg schudnac.... napisz co jadłas i wogole co robiłas... PROSZE...

Gość ZAŁAMANaa
schudlam tyle bo zylam przez 3 miesiace w stresie. A wlasciwie to mialam z czego schudnac. Kiedys sie odchudzalam i schudlam tez 6 kg. Stosowalam glodowke. Rano 1 kanapka , pozniej szklanka mleka kakaowego zeby zoladek czyms zapchac , na obiad 1 kanapka i na kolacje tez 1 kanapka no i duzo wody pilam i tyle jadlam

Gość ZAŁAMANaa
up