Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomka123

Body Cleaner Raypath - ujędrnia ciało oraz rozbija tkanki tłuszczowe??

Polecane posty

zastanawiam się czy któraś z was używała szmatek do czyszczenia Body Cleaner Raypath i jakie uzyskała efekty. Na aukcjach na allegro mają taki opis: \"Dobrze nasączony wodą czyścik stosujemy podczas kąpieli, masując ciało okrężnymi ruchami. Masaż powoduje usunięcie zrogowaciałego naskórka, poprawia ukrwienie tkanek. Regularne stosowanie ujędrnia ciało oraz rozbija tkanki tłuszczowe - CELLULIT Czyścik należy stosować delikatnie, na początku maksymalnie trzy razy w tygodniu. Częstotliwość zabiegów należy dostosować do wrażliwości skóry. Po wysuszeniu ciało posmarować balsamem. Ponieważ skóra jest dobrze oczyszczona balsam idealnie się wchłania. Skóra zostaje gładka i miła w dotyku. Body Cleaner to rękawica do pielęgnacji ciała firmy Raypath. Miliony pojedynczych włókienek dają rękawicy niepowtarzalną siłę czyszczenia. Aby osiągnąć sukces przy pomocy Body Cleaner należy postępować zgodnie z mottem: KRÓTKO, ALE REGULARNIE Body Cleaner to inwestycja w przyszłość.\" ciekawa jestem ile w tym prawdy :> sama mam taki ale używam dopiero od kilku dni i jestem ciekawa czy rzeczywiście rozbija tłuszczyk ;]

Gość upupupup
up