Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta lat 26

nie jak barbie!!!

Polecane posty

Gość kobieta lat 26

Pytanie zastanawiające : czy można być słodka drobną kobietką mając 168 cm wzrostu i nie uchodzic za lalunie??? Chciałabym zmienić image ale boję się że zostane postrzegana jako lalka barbie... Zawsze chciałam byc taka kobieca ale troche mi nie szło i teraz chciałabym to zmienić. Są tutaj podobne osoby? szpilki i mini odpadają...

Gość ze co ze co
???????

Gość kobieta lat 26
różowy...? TO mi sie właśnie z barbie kojarzy...

jeśli nie chcesz być postrzegana jako barbie to : nie farbuj włosów na jajowaty blond, nie farbuj odrosty zanim zaczną być widoczne ;/ bo to naprawdę nie ładne a nagminne u barbie nie maluj ust,oczu na malinowy odcień różowego bo to wygląda okropnie nie chodź na solarium częściej niż raz w tygodniu i nie dłużej niż 20 min ...(najlepsze są samoopalacze bo nie niszczą skóry) nie noś szpadli na dłoniach...czyli tipsów ...najlepiej naturalne paznokcie i francuski manikiur :) ewentualnie od czasu do czasu szaleństwo :) nie noś paskudnych malinowych bluzek ... nie noś złotych butów złotych pasków itd. nie rób balejażu ze wszystkimi odcieniami blondu bo balejaż to przeżytek ...:) i nie maluj się za mocno....lepiej delikatnie i naturalnie żeby nie było widać ...albo w wmiare naturalnych kolorach typu brązowy itd. nie noś masakrycznych podrób chanel itd. to powinno wystarczyć....

Gość ze co ze co
nie farbuj odrosty zanim zaczną być widoczne ;/ bo to naprawdę nie ładne a nagminne u barbie ????? to farbowac te odrosty czy nie???

a mi sie podoba malinowy kolor i co? nie wygladam w nim jak barbi, mam tez pare rzeczy rozowych (wlaciwie blady roz) i nie jestem pusta lala. i powieki na jasny roz tez czasami maluje bo pasuja mi do oczu.

Gość kobieta lat 26
jestem nauralną blondynką i nie farbuje włosów :) korzystam tylko i wyłacznie z zsamoopalacza i to najwyzej raz w tygodniu:) Mam zadbane, naturalne paznokcie(french) i rózowy wkładam rzadko:P szpilek i mini nie nosze :) Ale do szpilek sie przekonam :) na razie sie troche obawiam bo lubie byc niska :)

nie no róż okej ....ale nie w zestawie z żółtymi -bo blondem tego nie nazwę - włosami i skwarkową opalenizną

A ja lubie mini i szpilki, kozaczki z futerkiem, jakieś topy... No ale nie lubie różowego... tylko i wyłącznie czarny!!! chyba że połączenie czarny-ostry róż A i tak nie jestem barbie... zależy jak sie \"sprzedajesz\"

w zestawie to co innego :P poza tym...wszystko co zarezerwowane dla kobiet jest \"kobiece\"- sukienki, rozowy kolor W UMIARZE, \"lekka\" bizuteria itp itd..