Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blancaa

kurcze czy to możliwe???

Polecane posty

dziewczyny miesiączke ostatnią miałam 14.11, po skończeniu sie miesiączki, jakiś tydzień po zaczęłam czuć takby zbliżała mi sie kolejna miesiączka bolą mnie ciągle piersi, mdli mnie, brzuch boli. czy to możliwe??? tak mam do teraz i te objawy na nadchodzącą miesiączke, czy możliwe aby były tak wcześnie, 2 tyg. przed miesiączką....

Gość to napewno ciąża

Gość xoxo69
mozliwe

współzyłam z moim facetem bez zapespieczenia w piątym dniu cyklu, test robiłam ale wyszedł negatywny , ale wydaje mi sie ze było za wcześnie na test bo zrobiłam go po tygodniu.

Odkąd zabroniono nam spożywania alkocholu przed jazdą drastycznie spadł naturalny przyrost ludności. Czyżby szklankę zastąpić miała próbka?

dzisiaj mnie brzuch jeszcze mocnej boli jakbym w każdej chwili miała dostać okres:-( ale to nie mozliwe abym go dostała prawie 2 tyg. wcześniej...

Gość stresujesz sie...

Gość stresujesz sie...

Gość b.londynka
2 tygodnie przed miesiaczka to zazwyczaj jest owulacja i wtedy moze dojsc do zaplodnienia, czyli w Twoim przypadku jest to teraz. Szanse na ciaze sa marne, a test zrob w dniu spodziewanej m-czki. Takie objawy moze dawac sama owulacja, wiec spokojnie;)

wiem jaki objawy daje owulacja, wtedy boli mnie któryś jajnik, owulacje już miałam bo ją czułam.