Blancaa 0 Napisano Grudzień 2, 2007 dziewczyny miesiączke ostatnią miałam 14.11, po skończeniu sie miesiączki, jakiś tydzień po zaczęłam czuć takby zbliżała mi sie kolejna miesiączka bolą mnie ciągle piersi, mdli mnie, brzuch boli. czy to możliwe??? tak mam do teraz i te objawy na nadchodzącą miesiączke, czy możliwe aby były tak wcześnie, 2 tyg. przed miesiączką.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to napewno ciąża Napisano Grudzień 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xoxo69 Napisano Grudzień 2, 2007 mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blancaa 0 Napisano Grudzień 2, 2007 współzyłam z moim facetem bez zapespieczenia w piątym dniu cyklu, test robiłam ale wyszedł negatywny , ale wydaje mi sie ze było za wcześnie na test bo zrobiłam go po tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mortifer 0 Napisano Grudzień 2, 2007 Odkąd zabroniono nam spożywania alkocholu przed jazdą drastycznie spadł naturalny przyrost ludności. Czyżby szklankę zastąpić miała próbka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mortifer 0 Napisano Grudzień 2, 2007 Ktoś mnie walną i rzekł: probówka. Ale z tego i też sie nie da pić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blancaa 0 Napisano Grudzień 3, 2007 dzisiaj mnie brzuch jeszcze mocnej boli jakbym w każdej chwili miała dostać okres:-( ale to nie mozliwe abym go dostała prawie 2 tyg. wcześniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stresujesz sie... Napisano Grudzień 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stresujesz sie... Napisano Grudzień 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blancaa 0 Napisano Grudzień 3, 2007 macie racje to już chyba przewrazliwienie:-( ale brzuch boli:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b.londynka Napisano Grudzień 3, 2007 2 tygodnie przed miesiaczka to zazwyczaj jest owulacja i wtedy moze dojsc do zaplodnienia, czyli w Twoim przypadku jest to teraz. Szanse na ciaze sa marne, a test zrob w dniu spodziewanej m-czki. Takie objawy moze dawac sama owulacja, wiec spokojnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blancaa 0 Napisano Grudzień 3, 2007 wiem jaki objawy daje owulacja, wtedy boli mnie któryś jajnik, owulacje już miałam bo ją czułam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach