Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

go-for-it

wasze pomysly prosze

Polecane posty

podoba mi sie ten tekst zaproszenia: Pełna szczerych chęci i ochoty oraz Bogu ducha winien: (imie panny mlodej) (imie pana mlodego) ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami życia małżeńskiego oraz gwoli skrócenia niebezpiecznie przedluzajacego się narzeczeństwa postanowili zawrzeć Związek Małżeński dnia.......... itd. jedynie co to jakos to BOGU DUCHA WINIEN mi nie lezy...macie jakis inny pomysl czym to zastapic? zeby tez bylo z humorem ale jakos bez takiej przesadzonej desperacji.. dzieki!

Gość tent tekst
jest oklepany i beznadziejny

\"gwoli skrócenia niebezpiecznie przedluzajacego się narzeczeństwa\" to brzmi jakbyscie wcale nie chcieli sie zenic, a robicie to, bo \"tak wypada\".

Gość przesadzacie głupki
text jest ok

tekst jest z humorem i taki mi odpowiada oprocz wyzej wymienionego fragmentu. nie wszystko musi byc brane smiertelnie powaznie. prosze o propozycje. :)

Gość tekst jest zalosny
nie zabawny

Gość oraz spragniony pożycia
u boku żony :P

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
A mnie się ten tekst podoba :) My mieliśmy w innym stylu, ale tez zabawnie :) Uważam, ze jest to test dla osób z poczuciem humoru - takie osoby to zrozumieją, niestety osoby, które uśmiechają się rzadko, ale biorą życie zbyt poważnie nie zrozumieją żartu :) Najważniejsze, żeby Wam się podobało :)

Gość może byc
'oraz już ciążącej cnoty' ;)

Gość może byc
jej... nie zrozumiałam, a takie bezsensu się wydawało, teraz już widzę :P może byc 'oraz...' hymm 'Bogu ducha winien' jednak pasuje :P a tekst super :)

och dzieki kochane:) nie chcemy niczego pompatycznie powaznego, wasze propozycje super, wiecej prosze. :)

Gość Do autorki topikuuu
mi sie podoba tekst Teatr Umyślnie straceonej wolnośc dla niektórych tez jest oklepany, ale mi sie podoba i bede go meic :)

dla mnie Teatr Umyślnie straconej wolności jest tez okej, ale jednak troche za dlugi. najwazniejsze zeby tobie sie podobal.:)