Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Livia_2

You can dance - kto wygra? TYPUJEMY!!!

Polecane posty

oczywiscie ze Gleba!!!!!!!!!!!!!!!! Cii wybacz ale tam sa ludzie ktorzy sie na tancu znaja i sa profesjonalistami no moze oprocz pani Pazury także oni chyba lepiej wiedza niz Ty:) cokolwiek bys jeszcze nie tańczyła...

Gość cholercia225
ja tez uwazam ze gleba jest do niczego-jego solówki zaczy sie.Jak patrze a jego solówki to mam wrazenie ze patrze na nieudolną capoeire (moze kiedys próbował sie tego stylu nauczyc i stad te jego ruchy jakby walczył)A wygrac powinna Ania a Diana- wszystko na jedno kopyto w stylu michaelo Jacksonowskim (solówki)

Fakt Ania tańczy najlepiej - jesli chodzi o stronę TECHNICZNĄ natomiast jej solówki są na jedno kopyto i żywcem zaczerpnięte z tańców towarzyskich a sama przyznała, ze bodajże 13 lat tańczyła więc to średnio troszkę że pokazuje tylko to co ma wyuczone na pamięć i opanowane do perfekcji :P Roffi tańczy ciekawie, a przy tym jest ładny (:P) i ma fajne poczucie humoru :P :D :D Gleba czasami próbuje wszystkim wleźć w dupę , zwłaszcza jury i widzom i to mnie wkurza :D

Gość mimo wololi
gleba ma konszachty i dlatego tak daleko zaszedł.Wygra Ania.Roofi jest bepłciowy.Diana tez fajnie tańczyła ale za duzo tego swojego stylu jak ktos naoisał Jeksonowskiego

Gość penumbra___
ROOFI;))))))

tylko że ten program jest po to żeby zarabiać pieniądze:) Nie ma tak na prawdę dużo w związku ze sprawiedliwą oceną ...bo czy sprawiedliwe jest ocenianie pieroga ?? nie sądzę żeby jego teksty typu że nie wiele im do masturbacji na scenie były prawidłowym sposobem oceniania :D ...wielcy mi specjaliści ...teraz każdy kto potrafi tańczyć może pójść na kasting i wystąpić w teledysku (jeśli chodzi o polskę) nie trzeba być zawodowcem ani specem :) nie trzeba się nawet na tym znać ..wystarczy że dobrze się tańczy...

Gość Roofi Roofi Roofi
;) ;) ;)

Ciiii ---> zgadzam sie w 100 % jesli idzie o jury :D takie z nich specjalisty że aż sie mózg prostuje czasami :O :P :P

Gość Rooooooooooooofi
j e s t . n a j l e p s z y ! !

hmmm...ale też uważam że solówki powinny być bardziej zróżnicowane ...może jakieś scenki taneczne...ja na pewno próbowałabym w solówkach wszystkiego po kolei ...popping z ballydance krumping ...mieszanki różnych stylów itd. Diana i Ruffi naprawdę są dobrzy ...ale powinni zróżnicować trochę swoje solówki...diana nie ma już okazji niestety...

z resztą ...większość tych tancerzy z you can dance....to właśnie takie bezosobowe bezpłciowe laleczki....taniec anki może jest w miarę dobry jeśli chodzi o towarzyski...ale to nie ma charakteru ...nie ma tego czegoś co sprawia że nawet jak bym nie widziała twarzy tancerza to wiem że to tańczy Diana a to Roofi :)

Gość encepencewktorejrece
Jak Roofi nie wygra to się załamie i połamie :p

nie łam się ...jak nie wygra to znaczy że ten program to kompletny szajs i to jedno wielkie oszustwo...bo z tej beznadziejnej 3 on jest najlepszy...w sumie ja wcześniej prognozowałam że Diana Roofi i Piotrek ewentualnie Natalia dojdą do finału -pół finału- i że Diana wygra :)

Gość -....................
GLEBA GLEBA GLEBA

nie wiem co wy widzicie w glebie...tak jak ktoś już tu napisał ...mnie te jego ruchy rodem z pseudo Capoeiry nie kręcą...ani dzikie rzucanie się po ziemi ...nie wiem co upadanie na łeb ma wspólnego z tańcem...

Gość ROOOOOOOOOOOOOOOFI
Gleba jest BEZNADZIEJNY I BRZYDKI :P :P

Gość samaraaaaaa
ach ale ania sie ruszaaa

Wszyscy są super ale jestem za Anią, b naprawdę świetnie tańczy no i jest jedyną kobietą w finale, a kobiety muszą się trzymać razem:)

fajny wstęp do finału ..fajny bo była tam Diana :D :) ładnie ładnie :)

Gość masz to jak w banku
:D

no fajnie...chłopak sobie zasłużył...najlepszym tancerzem w polsce może nie jest ale na coś od życia zasłużył

Gość to już wszystko jasne

Gość każdy z nich zasłużył
na wygraną :)

Gość hejkouniekak
Maciek:) wygral,super