Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytejuki7l98

dlaczego na filmach porywacze zawsze wycinają z gazety litery i przyklejają na k

Polecane posty

Gość ytejuki7l98

dlaczego na filmach porywacze zawsze wycinają z gazety litery i przyklejają na kartke? Przecież i tak na tych literach (i na kartce) beda osciski palców. Kto mi ti wyjaśni i mnie oświeci??????

robią to w rękawiczkach a nie piszą normalnie bo mogli by być zdemaskowani po stylu pisania

Gość marzenka-1211
ale chyba chodzi o charakter pisma żeby nikt nie poznał.

Gość ytejuki7l98
no ale to mogli by chyba wydrukowac - było by prościej. a 1) oni się babrają w tym kelju, wycinają literki itp..... a 2) to i tak policja przecież może zdjąć odciski bo ONI NIE ROBIĄ TEGO W RĘKAWICZKACH. o co chodzi z tym motywem?? kto mi powie.>>

Gość vvvvv
Co jest, nigdy nikogo nie porywałaś? Takie są zasady i już.

nie każdy porywacz ma przy sobie drukarkę:o poza tym takie literki nadają klimatu

Gość oczywiscie ze w rekawiczkach
! chyba jakis amator robil to bez rekawiczek :O

Gość żeby pani psycholog sądowy
mogła powiedzieć,że mamy do czynienia z prawdzimym psycholem, człowiekiem nie popełniającym błędu i bardzo pedanycznym:o a na serio wystarczyłoby zakreślic w kolejności litery w gazecie żeby tworzyły hasło...ale przeciez teraz csi albo inne biuro znajdzie cię po producencie kleju do papeterii bo akurat tylko jeden w mieści robi z kości martwych krów..no i jesteś złapany bo zmaówiłeś klej na ebayu:O

i przy okazji wydaje się czemu bandziory są łysi - żeby włosy na takie listy nie spadały co mogłoby zdemaskować ich (po dna):classic_cool: