Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konet

jak uniknąć przyjaźni??

Polecane posty

Gość konet

mam taką sytuację że nie mam kłopotu z zapoznawaniem dziewczyn i umawianiu się na randki ale już po pierwszym spotkaniu dają mi do zrozumienia że chcą byśmy byli tylko przyjaciółmi a ja chcę coś więcej.. już nie wiem co źle robię bo zawsze tak jest. coo tym myślicie??

Moze jak sie z nimi spotykasz od razu pokazuj ze ci sie podobaja (oczywiscie nie mam namysli zebys od razu sie do nich dobieral). Mialam kiedys kolege z podobnym problemem. Po prostu zaczynal znajomosci od tego ze gadal z dziewczynami, sluchal problemow, pocieszal, radzil i one w automatyczny sposob zaczynaly go traktowac jako kolege od serca.

Gość no to jest problem....
tez tak mam jak ja chce cos wiecej to ona chce przyjazni a jak ja chce przyjazni to one czegos wiecej :( wlasnie teraz mam taka sytuacjie... i nie wiem co robic

Gość konet
chyba masz rację agnesinkka. ja też tak robię że je pocieszam słucham ich problemów rozmawiam one mi się odwdzięczają co prawda tym samym ale chciałbym jednak czegoś innego więc wiem że muszę zmienić postępowanie

Gość najlepszy przyjaciel znajdzie
najlepszą żonę :D

Gość czyli cza brac je
na chama;p olewac itp :(

Gość konet
czytam teraz wypowiedzi dziewczyn tu na firum i większość pisze że woli chłopaków poważnie myślących raczej spokojnych jednak ja z doświadczenia wiem że musi być odwrotnie

To nie jest tak. Dziewczyny chca chlopakow powaznych ale ten chlopak musi pokazac ze dziewczyna mu sie podoba. Tym wlasnie rozni sie milosc od przyjazni ze w milosci jest fascynacja fizyczna. Przyjaciol zarowno kobiet jak i mezczyzn mam kilku i te przyjaznie wlasnie bazuja sie na tym ze mozemy sobie pogadac, zwierzyc sie, poradzic. Ale faceta mam tylko jednego i to wlasnie on jest mym facetem bo w odroznieniu od innych laczy nas tez fascynacja fizyczna. Takze kiedy bedziesz poznawal nowe dziewczyny jako pierwsza rzecz pokaz ze ta dziewczyna ci sie podoba, okaz jej to.

Gość konet
dzięki za wasze odczucia na ten temat. myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie eksperymentowanie. niech wybaczą mi panie czytające te słowa ale trzeba się spotykać z jak największą ilością kobiet i drogą eksperymentów i doświadczenia zrozumieć wszystko.. tylko ja mam problem z czasem na to studia praca do późnych godzin. ehh